Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

SAMSUN’DA LOKANTALARA ŞOK BASKIN!

Samsun’da, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, restoran ve lokantalarda yaptığı denetimlerde hijyen kurallarına uymayan işletmelere uyarılarda bulundu

SAMSUN’DA LOKANTALARA ŞOK BASKIN!
REKLAM ALANI
8 Ocak 2023 14:20

Samsun‘da vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, kentin işlek noktalarındaki restoran ve lokantaları kontrol etti. Vatandaşların sağlığını tehdit edecek şekilde ürünleri saklayan ve hijyen kurallarına uymayan işletmelere yasal işlem uyguladı.

SAMSUN'DA LOKANTALARA ŞOK BASKIN!

BAŞKAN DEMİRTAŞ: GEREĞİNİ YAPIYORUZ
Denetimle ilgili açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Belediye olarak sadece üzerimize düşen vazifeleri yapmakla yetinmiyor, sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının korunmasına yönelik yapılan çalışmalar, yapılabilecek tüm hizmetlerin en başında gelmektedir. Biz hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

SAMSUN'DA LOKANTALARA ŞOK BASKIN! SAMSUN'DA LOKANTALARA ŞOK BASKIN! SAMSUN'DA LOKANTALARA ŞOK BASKIN!

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.