Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Bafra’nın gururları…

Bölgenin başarılı iş kadını ve bölgenin başarılı girişimci kadını ödülü Bafra’da

Bafra’nın gururları…
REKLAM ALANI
29 Eylül 2016 14:48 | Son Güncellenme: 29 Eylül 2016 14:53

Kadının işgücüne katılımı, sosyal ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve İş dünyasında kadın konusuna odaklanan çalışmalarıyla da bilinen Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 2015 yılının Aralık ayında başlattığı “Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi” toplantılarına Samsun’da devam Etti.

TÜRKONFED, ORKASİFED ve SAMİKAD, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde ‘Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’ Samsun paneli gerçekleştirdi.

Meclis Başkanımız ve AYDINER Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nur AYDINER MERAL Bölgenin en Başarılı İş Kadını Ödülüne layık görüldü.Nur AYDINER MERAL aynı zamanda katılımcılara iş hayatında yaşadıkları deneyimlerini de aktardı.

Bölgenin Başarılı Girişimci Kadını Ödülüne ise Odamız Üyesi Nezahat ŞAHİN layık görüşmüştür. Nezahat ŞAHİN İş hayatında yaşadığı tecrübelerden bahsetti.basari-2

Panele, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı, Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, ORKASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bahri Uğurlu, SAMİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Uğurlu, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, kamu kurum kuruluşların yetkilileri, STK üyeleri ve davetliler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.