Dolar 32,5595
Euro 34,8913
Altın 2.434,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Bafra’nın kanayan yarası YİNE ‘YALAN’ OLMASIN!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde her yıl can ve mal kaybına yol açan trafik kazalarının yaşandığı ‘Ölüm Kavşağı’ için Milletvekili Orhan Kırcalı ve beraberindekiler, bir kez daha incelemede bulundu!

Bafra’nın kanayan yarası  YİNE ‘YALAN’ OLMASIN!
REKLAM ALANI
5 Eylül 2020 09:00 | Son Güncellenme: 4 Eylül 2020 19:14

YİNE BİR ARAYA GELDİLER!
Mart ayı içerisinde Bakanlık nezdinde yerinde inceleme ve değerlendirmelerin yapıldığı Tofaş Kavşağı ile ilgili olarak hazırlanan 4 farklı proje, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Karayolları Bölge Müdürü Murat Gönenli’nin bir araya gelmesi ile değerlendirildi.

‘YAPILACAKSA YAPILSIN ARTIK’
Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in, “Şehirlerarası yolculara hizmet eden, güneyinde küçük sanayi sitemiz, kuzeyinde otogarımız bulunan bu kavşak, can ve mal kaybı açısından oldukça sıkıntı çektiğimiz bir alan” diye anlattığı projeyle ilgili olarak Bafralılar ise, “Kavşakta sürekli değerlendirilme yapılmasından bıktık. Proje yapılacaksa yapılsın artık” dedi.

EN UYGUN PROJE

Samsun-Sinop istikametine giden yoldaki trafik oranı birbirine eşit ve oldukça yoğun olan alana en uygun projenin değerlendirmesi söz konusu alanda yapıldı. Karayolları Etüt Proje Başmühendisi Kemal Güral Öksüz, teknik detaylar hakkında bilgi verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.