Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

BAFRA’YA FUTBOLDA HEYECAN GETİRME ZAMANI

1930 Bafraspor birlik çağrısı

BAFRA’YA FUTBOLDA HEYECAN GETİRME ZAMANI
REKLAM ALANI
5 Ekim 2018 13:12

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde bu yıl bölgesel bal ligine çıkmak için mücadele edecek olan 1930 Bafraspor için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin başta olmak üzere, Oda Başkanları ve Bafra’lı iş adamları Türkeş Parkında yapılan kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıdan sonra basın mensuplarına ilk açıklamayı 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız yaptı. Yıldız konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “ Öncelikle bu kahvaltımıza teşvik ettiklerinden ötürü tüm başkanlarımıza, oda başkanlarımıza ve Bafra’lı iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek isterim ki, geçmişten kalan SGK ve vergi borçlarından dolayı kulüp olarak çok sıkıntılar yaşadık. Başta Büyükşehir Belediye başkanımız Zihni Şahin olmak üzere, 1930 Bafraspor’un eski Kulüp Başkanları Hüseyin Çamaş ve Dursun Ali Bilgen Başkanımıza, Kulübümüzün geçmişte olan vergi borçlarını ödedikleri için yönetimim adına ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

U 17 TAKIMIMIZ PLAY OFF’LARA KALDI

Yıldız, alt yapıyı oluşturan takımlardan bahsederek şu şekilde devam etti. “Yaklaşık 3 yıldır kulübümüzün başında olarak Bafra adına yakışır başarılar elde etmek için, teknik heyet ve yönetimimizle elimizden geleni yapıyoruz. 1930 Bafraspor’umuzun alt yapısını oluşturan U 10 ve U 19’a kadar elit bir takımımız var. Ve bu takımlarımızın arasında U 17 bu sene play-off’lara kaldı. Haftaya bu takımımızın play-off maçları başlıyor ve buradan inşallah Türkiye Şampiyonasına katılmak istiyoruz.” Dedi.

3 YILDIR ZOR ŞARTLAR ALTINDA MÜCADELE VERİYORUZ

“A takımımızla 3 yıldır zor şartlar altında mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu yıl yaptığımız transferlerle iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bir çok il ve İlçeden nokta transferler yaparak takımımıza bir çok alanda takviye yaptık. Bu yıl ki hedefimiz zor olacak fakat bu zoru başarmak için gereken tüm mücadeleyi göstereceğiz. Transfer yaptığımız futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Yüzlerimizi kara çıkarmayacaklar ve bu yıl çok arzuladığımız bölgesel bal ligine çıkacağız.” Dedi.

TÜM ŞEHİR BU TAKIMA ODAKLANMALI

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız’ın ardından söz hakkı alan Kuzey Su Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra’lı İş Adamı Osman Parlak ise şu ifadeleri kullandı. “Gençlik zamanlarımda uzun yıllar futbol oynadım. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Futbol sadece sahada 22 kişinin vermiş olduğu bir mücadele kabul edilmemeli. Bafra’da futbol çok önemli. Uyuşturucunun fazlasıyla boy göstermeye başladığı dönemde spora daha fazla önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. İsterim ki gençlerimizin her biri bir spor dalında aktif olsun ve başarılı olsun. Bununla birlikte Bafra çok önemli bir yer. Çünkü geçmişte de futbolda önemli başarılara imza atmış bir kulübümüze ev sahipliği yapıyor. Bu yüzden tüm şehir bu takıma odaklanmalı. Ben şayet geçen sene kulübümüze maddi olarak destekde bulundum. Amacımız bu yılda tüm şehrin bu takıma sahip çıkacağına inandığım için bu yılda 1930 Bafraspor’a desteklerim devam edecektir.” Dedi.

SGK VE VERGİ BORÇLARINDAN DOLAYI SIKINTILAR YAŞADIK

Kuzey Su Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra’lı İş Adamı Osman Parlak’ın konuşmasının ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise konuşmasında “Kulüp Başkanı Fatih Yıldız’ın da belirttiği gibi geçmişten gelen SGK ve vergi borçları kulübümüzü sıkıntıya sokuyordu. Bu borçların ödenmesiyle birlikte kulübümüzün önü açılmıştır.Vergi ve SGK borçlarından dolayı 2 dönem profesyonel ligde kalmamıza rağmen federasyondan gelen 1 milyon paranın tamamını kullanamadık. Buna rağmen borçlarımız bitmedi. Hükümetimizin yaptığı kolaylıkla yani gecikmeleri affetmesiyle birlikte SGK’ya 407 Bin TL ve Vergiye de 150 Bin TL peşin ödedik. Çok şükür şu an da 1930 Bafraspor Kulübümüzün ne SGK’ya ne de vergi borcu bulunmamaktadır.

TOPLUMUN BUNU ANLAMASI LAZIM

“Bunun yanı sıra Osman Bey’in de bahsetmiş olduğu gibi gençlerimizin kötü yollara düşmemesi adına spor her alanda önemli bir kulvardır. Bu yüzden gençlerimizin spora yöneltilmesi lazım. Bazı vatandaşlarımız spora katkı yapma konusuna geldiği zaman kendilerini gerçi çekiyorlar. Çünkü sporu ayrı tutuyorlar. Halbuki dediğim gibi spor bu alanda gençler adına çok önemli. Onları kötü alışkanlıklardan, kötü yollara düşmekten alıkoyan bir kulvar. Bizde bu yüzden her zaman olduğu gibi voleybol, hentbol, basketbol, güreş, futbol gibi bir çok alandaki spora destek olduk. Şu an süper amatör liginde 3 tane Bafra takımı var. Fakat bütçemizin kısıtlı olduğundan dolayı bunlardan bir tanesini destekleyebiliyoruz. Buradan 1930 Bafraspor yönetimine de, eğer bir kulüp kötü yönetilirse o kulübün sonu iyi olmuyor. Bundan halk da etkileniyor. Ben bu yönetimle Kulübümüzün güzel ve iyi yönetildiğine inanıyorum ve mücadelelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.