Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAFRA’YA ÖVGÜ!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası’nın(TSO) Hizmet Binası, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı

BAFRA’YA ÖVGÜ!
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2022 23:15

Samsun’da Bafra TSO’nun hizmet binası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile bugün açılışı gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu, yeni hizmet binasının bir vizyon işi olduğunu, üyesinin derdine çözüm üretmek isteyen, şehrini zenginleştirmeyi amaçlayan, çağdaş bir vizyonun göstergesi olduğunu ifade etti.

GÖKSEL BAŞAR: HİZMET İÇİN VARIZ
Programın açılış konuşmasını yapan Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, “Biz oda yönetim kurulu ve meclisi olarak üyelerimizin verdiği yetki ile bölgemize ve üyelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken TOBB başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu her zaman yanımızda oldu. 2013 yılı haziran ayında Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret Borsası ve Bafra Ziraat odası ile birlikte Bafra Sera OSG kurma çalışmalarına başladık.  Kurumsal kimliği oluşana kadar koordinatörlüğünü Bafra TSO olarak yürüttüğümüz sera OSB’de bugüne kadar 9 yılda yaklaşık 300 adım atılmıştır. Şu an itibarıyla sera OSB altyapı işinin yüzde 40’ı bitmiştir Aralık 2022’de sözleşmemize göre altyapı tamamen bitecektir” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BAFRALILARA:
‘ALLAH, MÜTHİŞ NİMETLER VERMİŞ’
Rifat Hisarcıklıoğlu da, Bafra’nın ovasıyla, toprağıyla, insanıyla farkını hep gösteren bir şehir olduğunu belirterek, “Allah da sizlere müthiş nimetler vermiş. Böyle güzel bir iklimi ve bereketli toprakların benzerini, başka hiçbir yerde görmedim. Ayrıca Bafra’nın pidesine, dondurmasına ve lokumuna da herkes hayran. İşte tüm bu nimetleri, zenginliğe çevirme görevi de sizler de. Bizim de görevimiz, sizlerin yolunu açmak. Önünüzdeki engelleri kaldırmak” diye konuştu.

BAFRA’YA ‘OKUL’ SÖZÜ
Bafra TSO’nun akredite oda olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, yeni hizmet binasının bir vizyon işi olduğunu, üyesinin derdine çözüm üretmek isteyen, şehrini zenginleştirmeyi amaçlayan, çağdaş bir vizyonun göstergesi olduğunu da bebirterek, “TOBB olarak, 81 ile 81 okul yaptırıyoruz. Bu kapsamdaki okul inşaatlarında sona geldik. Ama burada durmadık, daha büyük bir işe daha giriştik. Odalarımızın ve Borsalarımızın bulunduğu İlçeleri de, dahil etme kararı aldık. Bu kapsamda, inşallah Bafra’ya da bir okul yapacağız” dedi.

Hisarcıklıoğlu, yeni binasının Bafra iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

BAFRA TİCARET BORSASI’NA DA ZİYARET
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bafra Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.​ Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılığın önemine dikkat çekti. Son 10 yılda en çok fiyatı artan ham maddelerde tarım ve hayvancılığın birinci sırada yer aldığını belirten Hisarcıklıoğlu, bu işe yönelmek gerektiğini söyledi.

BAFRA PİDESİNE ÖVGÜ: TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkloğlu, “Allah Bafra’lılara müthiş nimetler vermiş. Pidesine, dondurmasına, lokumuna herkes hayran” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.