Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bakan Demircan ve Zihni Şahin uyardı: ‘Tuzak kuruyorlar!’

Tekkeköy’de düzenlenen 12 bin dev kişilik iftara katılan Sağlık Bakanı Demircan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, çok önemli uyarılarda bulundu: Türkiye üzerine oyunlar oynanıyor.

Bakan Demircan ve Zihni Şahin uyardı: ‘Tuzak kuruyorlar!’
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2018 19:14

Samsun’un Tekkeköy İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12 bin vatandaşın birlikte oruç açtığı programa katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Türkiye üzerine oyunlar artık çok açık oynanıyor. Hepimiz dikkat etmeliyiz” dediler.

‘OYUNLAR ARTIK AÇIK OYNANIYOR’

Tekkeköylü vatandaşlarla iftar sofrasında birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar hiç bir dönem bitmedi. Ama son dönemde oyunlar artık açık oynanıyor. Türkiye’nin ne zaman sağlıklı adım attığını gören emperyalist dış güçler ülkemizin önünü kesmek için hep birlikte hareket ederek ülkemize tuzaklar kuruyorlar. Eğer Türkiye istikrarlı bir hükümete sahip olursa bu oyunları bozma şansımız yüksek. Eğer geçmiş dönemlerde yaşanan zayıf hükümetler olursa zor günler yaşarız” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I BİRİNCİ TURDA SEÇECEĞİZ’

27 Mayıs 1960 darbesine değinen Bakan Demircan ise, “Bugün günlerden 27 Mayıs. 27 Mayıs 1960’da milletin helal oylarıyla seçilmiş, millete hizmet eden Adnan Menderes’i, milletin iradesine silah çekerek, milletin seçtiği başbakan darbeyle indirildi ve iki bakanı ile asıldı. 1971’de muhtıra, 1980’de bir darbe, 28 Şubat, 27 Nisan bildirisi, 2016’da da 15 Temmuz darbe girişimi. Bu millet yeter artık dedi. Bu aziz millet ülkeyi uçurumun kenarından aldı. Bu millet, ‘yeter artık darbe istemiyoruz’ dedi. Çünkü değiştirmeye çalıştığımız rejim hep bunları üretti. Darbe üretti, kriz üretti, vesayet üretti. Şimdiye kadar üç alanda sıkıntı vardı. Bugüne kadar iktidara gelenler zihniyet açısından sıkıntılıydı. İnsanı merkeze almıyorlardı. Hep devlet merkeze alınıyordu. Oysa asıl olan insandır. Devleti kuran, güçlendiren bu insanlardır. 2002’den beri zihniyet değişti. Merkeze insan alındı. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi benimsendi. Devletinizi yönettiğiniz sistem önemlidir. 16 yılda yakaladığımız istikrar sayesinde Türkiye 3 kat büyüdü. Eğer bu darbeler müdahaleler olmasaydı 16 yıl içerisinde Türkiye 6 kat büyürdü. Şimdi artık bunlara son vermek istiyoruz. Bunun yolu güçlü yürütme, güçlü yasama ve bağımsız yargıdan geçer. 16 Nisan’da onun kararını verdiniz. Şimdi onu uygulayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda seçeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.