Dolar 32,5217
Euro 34,8551
Altın 2.428,58
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Bakan Selçuk’tan emeklilere müjde!

12.5 milyon emeklinin beklediği bayram ikramiyelerinin yatırılma gününe ilişkin Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’tan geçtiğimiz günlerde açıklama geldi.

Bakan Selçuk’tan emeklilere müjde!
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2019 18:25

Selçuk, ikramiyelerin 31 Mayıs’ta yatacağını açıkladı
Milyonlarca emekli tarafından en çok merak edilen soruların başında ‘Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?’ sorusu geliyor. İnternet üzerinde en çok arananlar arasında giren bu cümlenin cevabını ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk verdi. Selçuk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada SGK’nın emekli ikramiyelerini 31 Mayıs tarihinde ödemeye başlayacağını ifade ederken, 12.5 milyon emekliye 10.7 milyar TL ikramiye ödemesi yapılacağını söyledi.  Selçuk ayrıca, Emekli Sandığı ödemelerinin ise 3 Haziran’da ödenmeye başlayacağını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.