Dolar 32,5457
Euro 34,8770
Altın 2.440,85
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Bal ve Betty Çekimleri Sona Erdi

Bal ve Betty Çekimleri Sona Erdi
REKLAM ALANI
1 Eylül 2015 17:24
Samsun’un Bafra İlçesi’nde çekilen ve iki sokak köpeğinin başrollerde oynadığı Bal ve Betty filminin çekimleri sona erdi

39 ÇOCUK ROL ALDI
Bafra’da hoşgörü ve sevgi ile karşılandıklarını belirterek, gösterilen misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını dile getiren Bal ve Betty filminin yönetmeni ve senaristi Fedai Çakır, “Ben filmimizde oynayan çocukları başrol yan rol diye ayırmak istemiyorum. Üç çocuğumuz daha aktif olarak rollerde yer aldılar ancak filmimizde 39 çocuğumuz oyunculuk yaptı. Çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ederim. Filmi çocuklar ve aileler sahiplendiler. Bu film, o çocukların, sokakta yaşayan köpeklerin ve Bafra ilçesinin filmi olduğu kesindir. Küçük adımlarla başladığımız bu yolda sizler sayesinde büyük adımlar attık” dedi.

BAŞLANGIÇ OLACAK

Bafra Belediyesi olarak bu projeye ellerinden gelen desteği sağladıklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra’da bir filmin çekilmesinin önemli olduğunu belirterek, “İnşallah iyi neticelere vesile olur diyor özellikle çocuklarla beraber velilere de zaman ayırdıkları için tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıçtır. İleride dizilerinde Bafra’da çekilmesi adına görüşmeler yapıyoruz. Bu film bir başlangıç olarak ve İnşallah şehrimizi en güzel şekilde tanıtacağız” diye konuştu.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise şunları söyledi: “Konu itibariyle içerisinde hayvan sevgisi olan, doğanın bir parçası olan özellikle köpekleri ve sevgiyi ön plana koyan, sevgiyi yaşattıracak güzel bir konuyu işleyen değerli yönetmenime ve onun oyuncu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Ben merak duygusunu çok fazla taşıyan birisiyim merak ediyorum her şeyi.  Konuyu tam olarak öğrenmek istemedim aslında inşallah sinemada izleyeceğiz.  Bafra’daki potansiyeli Bafra’nın misafirperverliğini, Bafra’nın çocuklarının kabiliyetlerini göreceğiz, Bafra insanının sıcak kanlılığını göreceğiz.”
Konuşmaların ardından Kaymakam Arslan ve Başkan Şahin tarafından filmde rol alan çocuklara katılım belgeleri ve Bafra Belediyesinin hazırladığı çeşitli hediyeler verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.