Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

BARCELONA’DAN SAMSUNSPOR’A!

Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, Süper Lig devlerinin bile yapamadığını yapmak için kolları sıvadı. Dünyaca ünlü futbolcu formayı giymeye çok yakın

BARCELONA’DAN  SAMSUNSPOR’A!
REKLAM ALANI
10 Eylül 2023 16:58

Süper Lig’de artık bir çıkış yakalayarak taraftarlarını sevindirmek isteyen Samsunspor, bir dönem Barcelona forması da giyen Paco Alcacer’i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Başkan Yıldırım, kimsenin yapamadığını yapıyor...

‘1 AYDIR GÖRÜŞÜYORUZ’
Transfer için uğraştıklarını açıklayan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Paco Alcacer ile 1 aydır görüşüyoruz. Teklifimizi yaptık bekliyoruz” dedi.

Paco Alcacer ile bir dönem Süper Lig devleri de ilgilenmiş ancak 30 yaşındaki santrfor Türkiye’ye gelmemişti.

‘TEKLİFİMİZİ YAPTIK, BEKLİYORUZ’
Oliver Ntcham, Marc Bola, Carlo Hose ve Landry Dimata gibi isimleri kadrosuna katan Samsunspor, Paco Alcacer için devrede. Başkan Yüksel Yıldırım, İspanyol golcünün ikna edilmeye çalışıldığını belirtti. Yüksel Yıldırım yaptığı açıklamada, “Paco Alcacer ile 1 aydır görüşüyoruz. Suudi Arabistan tarafı teklifimi kabul etti ama oyuncu etmedi. Oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Teklifimizi yaptık bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, kimsenin yapamadığını yapıyor...

19 KEZ SKOR KATKISI YAPTI
Paco Alcacer geçen sezon Sharjah FC formasıyla 35 maça çıktı. İspanyol futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol ve 10 asistlik performans gösterdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.