Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘BAŞARAMAYACAKLAR!..’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Aziz milletimiz kazanımlarına gözünü dikenlere bugüne kadar fırsat vermemiştir, bundan sonra da fırsat vermeyecektir” dedi

‘BAŞARAMAYACAKLAR!..’
REKLAM ALANI
7 Şubat 2021 17:29

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında Çorum ve Amasya’da bir dizi programlarlar gerçekleştirdi. Çorum’da belediye başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla toplantı yapıldı.

Belediye ve parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı sonrasında Amasya’ya giden Milletvekili Yılmaz, burada AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, il başkanı Mehmet Akif Kesmekaya ile ilçe belediye başkanları ve il yönetimiyle bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetim başkanlığının çalışmaları kapsamında halka en iyi hizmet hedefiyle Çorum ve Amasya’da verimli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

‘BELEDİYELERİMİZİN BAŞARISI DEVAM EDİYOR’
“Belediyelerimizin başarısı, halkımızın büyük desteğiyle daha ileri taşınacak” diyen Yılmaz, “Belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla sürekli bir koordine halindeyiz. AK belediyecilik kavramı hizmet odaklıdır ve şehirlerimizin gelişimine, kalkınmasına, ihtiyaçların giderilmesine yöneliktir. Belediye başkanlarımızın büyük çabalarının neticeleri alınıyor, şehirlerimiz hizmet, gönül belediyeciğiyle taçlanıyor. Eksikliklerimiz var ise giderilmesi noktasında da büyük bir çaba harcıyoruz. Halkımız yanımızda olduğu sürece daha çok şeyleri başaracağız” diye konuştu.

‘HÜSRANA UĞRAYACAKLAR’
Ülkenin üzerinde sürekli karabulutların dolaşması için çaba harcayan bir kesim olduğuna dikkat çeken Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ne yaparlarsa yapsınlar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin büyük hedeflerine kavuşması için çalışacağız. Halkımızın büyük desteği ve hükümetimizin kararlı duruşuyla bunu başaracağız. Milletimiz kazanımlarına gözünü dikenlere bugüne kadar fırsat vermemiştir, inşallah bundan sonra da fırsat vermeyecektir. Ülkemizin huzurunu kaçırarak bir şeyler elde etmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaktır. Allah’ın izniyle büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasının önünde duramayacaklar. Ne sorunlar varsa, yine halkımızla birlikte aşacağız. Güzel günlerin ülkemizi beklediğine hepimiz inanıyoruz.”

Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli ziyaretlerin ardından programını tamamladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.