Dolar 32,4329
Euro 34,4643
Altın 2.488,57
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Başarılı Stoper Emre Yazgın 1930 Bafraspor’da 

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginden Bal Ligine çıkmak için “Şampiyonluk” parolasıyla güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmaya devam ediyor

Başarılı Stoper Emre Yazgın 1930 Bafraspor’da 
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2018 17:44

1930 Bafraspor, geçen sezon Bal Ligi ekiplerinden Sinopspor’da  forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli stoper Emre Yazgın’ı  transfer ederek kadrosuna dahil etti.

30 yaşındaki başarılı ve tecrübeli stoper Emre Yazgın futbol hayatına Samsunspor’ da başladı. Daha sonra sırasıyla Çarşambaspor, İlkadım Bel.spor, Çerkez Köyspor, Çorlu Gençler Bir.spor, Yeni Milas spor, Ali Bey Köyspor, Çorlu 1947spor ve geçen sezonda Bal ligi ekiplerinden Sinopspor’un formasını giydikten sonra bu sene de yeni transfer olduğu 1930 Bafraspor formasını giyecek.

1930 Bafraspor’a transfer olan tecrübeli futbolcu Emre Yazgın, 1930 Bafraspor’a transferini şu ifadelere yer vererek anlattı.”2018 – 2019  futbol sezonu için iddialı bir kadro oluşturan ve hedefini yüksek tutan 1930 Bafraspor’un bir parçası olmak için geldim. İnşallah tecrübemle takıma ve arkadaşlarıma yardımcı olurum. 1930 Bafraspor hedefini Bal ligine Şampiyon olarak belirlemiş, bizde bu işi tamamlamaya, elimizden geleni yapmaya geldik” dedi.

1930 Bafraspor  Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kurt ise “Teknik direktörümüz Mahmut Topal’ın transfer raporu doğrultusunda  transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen sezon Bal ligi ekiplerinden Sinopspor’ da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli stoper Emre Yazgın’ıda transfer ederek  kadromuza kattık. Bu arkadaşımız ,3 ligde 13 resmi maça çıkarken Bal liginde ise toplam 59 resmi karşılaşmada forma giydi. 25- 26 Ağustos’ta kampa girecek olan futbol takımızın iskelet kadrosunu yaptığımız transferlerle oluşturduk. Transfer çalışmalarımızı hemen hemen bitirdik, fakat acele karar vermeden 2 yabancı futbolcuyu kadromuza katarak  transferi kapatmak istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.