Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Başbakan Davutoğlu Samsun’a Geliyor

Başbakan Davutoğlu Samsun’a Geliyor
REKLAM ALANI
1 Ekim 2015 20:23 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2015 20:24

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, tüm Bafralıları, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 5 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’da Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitinge beklediklerini söyledi.

 

Başkan Yurduseven, miting ile ilgili çalışmaların teşkilatların her kademesinde sürdüğünü ve Bafralıların Ak Parti’ye her zaman olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de yine büyük bir destek vereceğine inandığını belirtti. Yurduseven, “Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 5 Ekim 2015 Pazartesi 1 Kasım seçimleri öncesinde ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun’a geliyor. Biz AK Parti teşkilatları olarak tüm kademelerimizle hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu zamana kadar Samsun’da yaptığımız mitinglerin her biri bir öncekinden daha kalabalıktı. Başbakanımızın ilk mitingine bizim şehrimizden başlaması da kurtuluş mücadelesinin başladığı şehir olan Samsunumuz için ayrıca önem taşıyor. Miting tarihimiz belli olduktan sonra teşkilatımızın bütün kademeleri büyük bir titizlikle hazırlıklarına başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Mitinge gelecek hemşehrilerimiz için ilçe teşkilatımız önünden gün boyu araçlar hareket edecek. Bafralı hemşehrilerimiz, her yapılan mitingde, her girilen seçimde bizleri destekledi ve bizi hiç bir zaman mahcup etmedi. Her zaman yanımızda ve bizlere destek oldu. 1 Kasım genel seçimlerinde de Allah’ın izniyle, hemşehrilerimizin desteği ile en yüksek oyu alarak milletvekili adaylarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde gördük ki Bafralı hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi AK Parti’ye destek oluyor ve sahip çıkıyor. Kadınıyla, yaşlısıyla, genciyle, hatta aileleriyle programlarımıza katılan minik yavrularımızın bu sevgiyi, coşkuyu, ışığı gözlerinde hep gördük. Hemşehrilerimizin Başbakanımızın Samsun’a gelişlerinde de bizleri yalnız bırakmayacağına canı gönülden inanıyorum. Tüm Bafralıları 5 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’da Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.