Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAŞKAN DA KATILDI!

Geçtiğimiz günlerde Canik Belediyesi ve Canik Kent Konseyi iş birliğiyle ‘Malzemesi Bizden, Örmesi Sizden’ sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesine ilgi çığ gibi büyüyor

BAŞKAN DA KATILDI!
REKLAM ALANI
2 Ocak 2022 17:20

Samsun‘un Canik ilesinde belediye ile Kent koseyi işbirliğinde başlatılan ‘Malzemesi Bizden, Örmesi Sizden’ projesi büyük ilgi görüyor. İlçedeki öğrenci, öğretmen, veli ve ev hanımlarının gönüllü katılımlarıyla gerçekleştirilen projede ihtiyaç sahibi öğrenciler için 500 adet atkı ve 500 adet bere örülüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğretmen, öğrenci, veliler ve gönüllü vatandaşların bir araya gelip örgü ördüğü Canik Uludağ Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Kenan Çağan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette öğrenciler, öğretmenler ve ev hanımlarıyla birlikte örgü ördü.

‘ÖRGÜ ÖRMEYİ NİNEMDEN ÖĞRENDİM’
Sosyal sorumluluk adına çok önemli bir adım attıklarını dile getiren Sandıkçı, “Çocuk yaşlarda edinilen tecrübe kalıcı oluyor” diyen Başkan Sandıkçı, kendisinin de çocukken ninesinden görerek örgü örmeyi öğrendiğini söyledi. Öğretmenler ve velilerle birlikte öğrencilerin de örgü ördüğünü görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Sandıkçı, “Çocuklarımız farkında olmadan çok şey öğreniyor aslında. Okulun, idarenin, öğretmenlerin bu projede ciddi katkıları var. Bu işte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarete ev sahipliği yapan Canik Uludağ Ortaokulu Müdürü Zerrin Karagöl Şen de, ortaya koydukları çabanın ‘Kelebek Etkisi’ gibi büyüyeceğini dile getirdi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.