Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Başkan Demir: “İş makineleri sahaya iniyor”

Başkan Demir, tüm ilçelerde başlattığı ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın 7’ncisinde 19 Mayıs ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Demir: “İş makineleri sahaya iniyor”
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2019 18:08 | Son Güncellenme: 7 Temmuz 2019 18:13

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “İlçe belediyesi ve Büyükşehir’in imkanlarını birleştirdik. İş makineleri haftaya mahallelere iniyor. İyi bir hizmet dönemini hedefliyoruz” dedi.
Başkan Demir, tüm ilçelerde başlattığı ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın 7’ncisinde 19 Mayıs ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir ve 19 Mayıs Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, Başkan Demir muhtarların tüm talep ve önerileri dinledi.

“HAZIRLIKLAR TAMAM HAREKETE GEÇİYORUZ”
İlçe belediyeleriyle ortak çalışmalar yürüterek sorunların çözümü ve yeni hizmetlerin sağlanması için büyük gayret göstereceklerini ifade eden Başkan Demir, “Seçim kampanyası döneminde, bu meydanda bu toplantıları yapacağımızı söylemiştik. Hazırlıklarımızı yaptık. Önümüzdeki hafta iş makinelerini mahallelere indiriyoruz. Konuşacağız, not alacağız, birlikte hareket edeceğiz. Özellikle kırsal alt yapıyı önümüzdeki 5 yılda tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“VERİMLİ ÇALIŞMA VE TAKİP ŞART”
Yapılacak olan çalışmalarda ana aktörün ilçe belediyeleri olacağına dikkat çeken Başkan Demir, “Büyükşehir Belediyesi olarak her konuda destek olacağız. İyi bir iş birliğiyle birlikte ilçe belediyesi ve Büyükşehir’in imkanlarını birleştirip, iyi bir planlamayla iyi bir hizmet dönemini hedefliyoruz. İçme suyu, kanalizasyon, yol çalışmaları, hepinizin bildiği üzere, makine ağırlıklı. Bir de takip gerektiriyor. Bize ait olan makineleri verimli kullanacağız. Gerekirse makine kiralayacağız. İyi bir 5 yıl geçirmek zorundayız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerel yönetimler ayağında hizmet ve yatırımlarla dolu bir çalışmayı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Muhtarlarla buluşmanın ardından Başkan Demir ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Büyükşehir ve 19 Mayıs Belediyesi bürokratlarıyla birlikte ilçede gerçekleştirilecek proje, hizmet ve yatırımların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.