Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkan Demir, sahada

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeni yılın ilk günlerinde Tekkeköy ve Ladik ilçelerinde devam eden yatırımları yerinde denetledi

Başkan Demir, sahada
REKLAM ALANI
3 Ocak 2021 19:16 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2021 22:34

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam etti. Her hafta birkaç ilçe ziyareti yaparak yapılan yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Demir, 2021’in projelerin hayata geçtiği yıl olacağını ifade etti.

Cumartesi ve pazar günlerini Tekkeköy ile Ladik ilçelerinde geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilk olarak Tekkeköy’de Gökçedere Mahallesi’nde yapımı süren 6 bin 600 metrelik yol çalışmasını yerinde inceledi. “Şehrimizde ulaşımın, sorunla değil konforla anılması için gayretle çalışıyoruz” diyen Başkan Demir daha sonra Yağbasan Mahallesi’nde genişletilen yolun zemin iyileştirme çalışmalarını takip etti. Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk “Bilim Merkezi ve Planetaryum” inşaatı alanında incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın da katkı verdiği projenin bu yıl içinde tamamlanacağını dile getirdi.

İTFAİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR
Pazar günü de sahaya inen ve ilk ziyaretini İtfaiye Daire Başkanlığı’na yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan çalışmalarla ilgili Daire Başkanı Rıza Zengin’den bilgi aldı. Beraberinde Genel Sekreter İlhan Bayram ile birlikte itfaiye personeliyle bir araya gelen Başkan Demir, 7/24 her türlü afet ve acil durumda canları pahasına kahramanca mücadele veren itfaiye personeline teşekkür edip başarılar diledi.

946 MAHALLEDE İÇME SUYU
Ardından Ladik ilçesine geçen ve buradaki yatırımları yerinde takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, seçim döneminde ‘Köylerdeki tüm yol, su ve altyapı sorununu çözeceğiz’ sözü verdiğini hatırlatarak, “946 kırsal mahallemiz var. 5 yılda değil 4 yılda çalışmaları bitiriyoruz. Sadece yol çalışması değil 946 mahallede içme suyu problemini de çözüyoruz. Gece gündüz demeden koşturuyoruz” dedi.

17 İLÇEYE EŞİT HİZMET
Göreve geldiği günden beri bir gün bile tatil yapmadığını ifade eden Başkan Mustafa Demir, “Benim yorgunluğum çalışarak çıkıyor. Bütün imkanlarımızı Samsun’a seferber ettik. 17 ilçemizin tamamında hizmet seferberliğimiz sürüyor. Ayrı gayrı da yok. İlçe belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ile bir ve beraberiz. Uyum içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda bereket var. Samsun’umuzu en iyi şekilde yönetmeye, hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Sibel TOPAL

HALKLA BULUŞMA: Beraberinde daire başkanlarıyla birlikte ilçelerde denetimlerini sürdüren Başkan Mustafa Demir, halkla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Demir vatandaşlara hediyeler de ikram ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.