Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Başkan Demir, Samsunspor’u uğurladı

Başkan Mustafa Demir’den futbolculara: “Başaracaksınız, inanıyorum”

Başkan Demir, Samsunspor’u uğurladı
REKLAM ALANI
8 Mayıs 2019 14:16

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Play-Off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunsporlu futbolcuları uğurladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 1. Lig’e yükselme müsabakalarının ilki için yarın akşam Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunsporlu futbolcuları İstanbul’a yolcu etti. Demir, futbolculara, “Başaracaksınız, size inanıyorum” diye seslendi.
Havaalanında moral verdi
Başkan Mustafa Demir, TFF 1. Lig’e yükselme Play-Off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Yılport Samsunsporlu futbolcuları ve teknik heyeti, Çarşamba Havalimanı’ndan İstanbul’a uğurladı. Başkan Mustafa Demir, Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile bir süre görüştükten sonra futbolcular ile tek tek tokalaşarak moral verdi.

Demir: “Bizim yerimiz Süper Lig”
Samsunspor’u bugün bulunduğu konumdan kurtarmak için herkesin büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirten Başkan Demir, “Mazisi başarılarla dolu Samsunsporumuzun bulunması gereken tek bir yer vardır, orası da Süper Lig’dir. Bu yolda büyük gayret ve çaba içerisinde olan Samsunsporumuza, öncelikli hedefi olan 1’inci Lig’e yükselme yolunda ilk adımı atacağı Sakaryaspor maçında sonsuz başarı diliyorum. Başta kulüp yönetimi ve futbolcularımıza bizler de her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz” dedi.

Karşılaşma yarın saat 20.45’te
Mustafa Demir daha sonra kırmızı-beyazlı ekibi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na uğurladı. Buradan takım otobüsüyle Sakarya’ya geçecek olan Samsunspor kafilesi, maç saatine kadar bir otelde kampa girecek. Karşılaşma yarın saat 20.45’te Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.