Dolar 32,2595
Euro 34,7072
Altın 2.402,63
BİST 10.251,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

HÜSEYİN EROĞLU ‘O’NU İSTİYOR!

TFF 1’inci Lig kadrosunun büyük bölümü ile yollarını ayırmaya hazırlanan Samsunspor’un hedefinde Galatasaray’dan Okan Kocuk var

HÜSEYİN EROĞLU  ‘O’NU İSTİYOR!
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2023 21:22

11 yıllık Süper Lig hasretini sonlandıran Samsunspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile kısa süre önce 3 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor iddialı bir kadro kurmak istiyor.

 HÜSEYİN EROĞLU

26 YAŞINDAKİ OKAN KOCUK
Samsunspor’un gelecek sezon kaleye ise yerli bir oyuncu Transfer etmek istiyor. Fanatik’in haberine göre; Günay Güvenç’le ilgilenen Karadeniz ekibinin hedefindeki isim Okan Kocuk. Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda Samsunspor Galatasaray’la sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

 HÜSEYİN EROĞLU

Bu sezon Muslera’nın cezalı ve sakat olduğu haftalarda başarıyla Sarı-Kırmızılı formayı giyen Okan Kocuk’un da direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor.

 HÜSEYİN EROĞLU

Kevin Malcuit de Samsunspor’un transfer listesinde yer alıyor

KEVİN MALCUİT İDDİASI
Öte yandan Samsunspor’un Dia Saba, Okan Kocuk dışında Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit’le de ilgileniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.