Dolar 32,4525
Euro 34,7453
Altın 2.435,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Demirtaş: “İlkadım için yoğun çalışma içerisindeyiz”

 İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, korona virüs salgını ile topyekun mücadele ederken, diğer yandan da mahallelerin ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmet ve çalışmaları yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Demirtaş: “İlkadım için yoğun çalışma içerisindeyiz”
REKLAM ALANI
9 Eylül 2020 17:18

Kent merkezi veya kırsal mahalle ayırmaksızın ihtiyaç duyulan her noktada yol bakım onarım çalışmalarına devam eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yaşardoğu, Kadıköy, Hastanebaşı, Kadifekale, Cedit, Selahiye, Kökçüoğlu, İlyasköy Mahallelerinde deforme olan yollarda asfaltlama ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin devam ettirdiği programlı yol bakım onarım çalışmasıyla mahalle yolları daha konforlu ve güvenli bir hale gelmeye devam ediyor. Ekipler, yol, bakım ve asfaltlama çalışmalarının yanında kırsal mahallelerde yeni yolları açmak ve daha modern hale getirmek adına Kuşculu Mahallesi 1690 Sokak’ta 250 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde açılan yolu vatandaşların kullanımına sundu.

“İlkadım için yoğun çalışma içerisindeyiz”
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Pandemi dönemi olması dolayısıyla temizlik işlerimiz, zabıta müdürlüğümüz, ilaçlama ve dezenfektasyon ekiplerimizle topyekun özverili bir çalışma içerisinde her alanda sahadayız. Diğer yandan fen işleri ekiplerimiz yeni yollar açma, mevcut yollarımızın bakım ve onarımı konusunda önemli bir uğraş veriyor. İlçemizde yapılaşmanın fazla olduğu, kırsal mahallelerimizde yeni yol açma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biz hizmet için buradayız burada olduğumuz sürece ilçemizi geliştirmeye ve kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmeye istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.