Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Başkan, MEMURU üzmedi!

Samsun’un İlkadım Belediyesi’nde 192 memuru ilgilendiren Sosyal Denge Tazminatı’na yüzde 100 limitten imza attı. Sendika Başkanı Erden, “Başkan Demirtaş, memuru üzmemiştir” dedi

Başkan, MEMURU üzmedi!
REKLAM ALANI
29 Aralık 2021 19:34

Samsun‘da İlkadım Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 192 memur ve sözleşmeli personel için en üst limitten sosyal denge tazminatı imzaladıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

BELEDİYEDE İMZA TÖRENİ
İlkadım Belediyesi’nde çalışan toplam 192 memurun bir yıllık ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi için imza töreni düzenlendi. 2022 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı yüzde 100 olarak en üst limitten verildi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Türk Yerel Hizmet-Sendikası Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden ve yönetim kurulu ve birim müdürleri katıldı.

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş imza töreninde yaptığı konuşmada, mali anlamda dengelerin her geçen gün daha sağlam zemine oturduğunu ifade ederek, “İnşallah gelecek daha güzel olacak. Biz gerçekten büyük bir aileyiz. Gerek kent merkezindeki mahallelerimizde gerekse kırsal mahallelerimizde belediyemizin bir çalışmasını görüyor ve bununla gurur duyuyorum. Sizler de kendinizle gurur duyabilirsiniz. Hep birlikte önemli hizmetlere imza atıyoruz. Tabii ki bu noktada emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sözleşmede tanımlanmış en yüksek oran olan yüzde 100 ile tavandan anlaşma sağladık. Annenizin ak sütü gibi helal olsun” dedi.

‘EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ’
İmza altına alınan sözleşmenin her iki tarafa hayırlı olmasını temennilerini ileten Türk Yerel Hizmet Sendikası Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden bugüne kadar il ve ilçe belediyeleri arasında Türkiye’deki en iyi sözleşmeyi imzaladıklarını belirtti. Sözleşme ile adeta bayram yaşandığını belirten Erden, “Bu imzanın kıymetini çok iyi biliyoruz. En yüksek devlet memurunun alacağı ek gösterge dahil taban aylığına yansıyacak kat sayı miktarına göre çalışanlarımızın maaşlarına yansıyacak. Çalışanlarımızın performansını daha da artırarak, sizi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve İlkadım ilçemize gece gündüz demeden en güzel hizmeti vereceğimize söz veriyoruz. Bu anlamda İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş, üzerine düşeni yaparak yanında çalışan memuru üzmemiştir. Bize bu bayramı yaşattıkları için sayın başkanımıza ve ekibine, tüm çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.