Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

‘DAHA HIZLI SAMSUN!..’

Samsun’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’un ulaşımına neşter vurmak için gerekli sözü aldık. Her şey daha hzlı Samsun için” dedi

‘DAHA HIZLI SAMSUN!..’
REKLAM ALANI
29 Şubat 2024 17:24

Bir dizi ziyaret için Samsun’da bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’un sürekli büyüyen ekonomisi ile kabına sığmadığını vurgulayarak, “Samsun’un büyüme hızına ve artan trafik yoğunluğuna bağlı olarak yeni projeler üretiyor, dev yatırımlar hayata geçiriyoruz” dedi. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise, “Samsun’un ulaşımına neşter vurmak için kolları sıvadık” açıklaması yaptı.

HAVALİMANINA YENİ TERMİNAL
Bir dizi ziyaret ve devam eden çalışmaları yerine incelemek için önceki gün Samsun’a gelen Bakan Uraloğlu, Samsun ziyaretinde ulaşım müjdelerini de sıraladı. Çarşamba Havalimanı Yeni Terminal Binası, hızlı tren ağının Karadeniz’e ulaştırılarak Ankara-Samsun arası seyahat süresinin 2 saat 45 dakikaya düşecek olması ve Samsun’da yapılan ulaşım yatırımlarına değinen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun için dev yatırımlar hayata geçirdiklerini söyledi.

HIZ, KALİTE VE KAPASİTE ARTACAK
Bakan Abdülkadin Uraloğlu’nun programı sonrası bir değerlendirmede bulunan Halit Doğan ise, ‘Daha hızlı Samsun’ için harekete geçerek Samsun’un ulaşım hızı, kalitesi ve konforunu daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Halit Doğan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’dan Samsun’umuza dair ulaşım müjdelerini aldık. Her alanda daha hızlı Samsun için öncelikli hedefimiz ulaşımda hızı, kaliteyi, kapasiteyi ve konforu artırmak” diye konuştu.

HIZLI TRENDEN BATI ÇEVRE YOLU’NA
Halit Doğan ayrıca, “Sayın Bakanımız Çarşamba Havalimanı Yeni Terminal Binası ile ilgili müjdeyi verdiler. Hızlı tren projesi ile de Samsun-Ankara arası karayoluyla 7 saat süren seyahat süresi 2 saat 45 dakikaya düşmüş olacak. Samsun Batı Çevre Yolu da yatırım programına alındı. 2024 yılı içerisinde ihalesinin yapılması hedefleniyor. Samsun’da trafiği büyük oranda rahatlatacak olan Doğu Çevre Yolu projesi de hazırlanıyor. Yeşilkent Kavşağı yapımı hızla sürerken, yılsonu gelmeden tamamlanacak inşallah. Havza-Vezirköprü Yolunun çalışmaları da devam ediyor. Samsun’umuzun, Samsunlu hemşehrilerimizin bizden beklentileri var. Hepsini analiz ediyor, ilgili çalışmalarımızı oluşturuyoruz. Samsun’da hemşehrilerimizin ulaşım beklentilerini karşılayacak yatırımları programlarımıza alıyor; Samsun için en iyisini yapma gayesiyle yola koyuluyoruz. Birçok konuda olduğu gibi ulaşımda da daha hızlı Samsun için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.