Dolar 32,5629
Euro 34,8962
Altın 2.428,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Başkan Şahin: 2.ihaleyi de yapacağız

Belediye Meclisinde konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin asfalt, beton yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini ve edeceğini söyleyerek Beton yollar için 2.ihalenin de yapılacağını söyledi

Başkan Şahin: 2.ihaleyi de yapacağız
REKLAM ALANI
7 Eylül 2017 15:43

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi: “Sanayi, Fevzi Çakmak Alparslan, Dededağı, Doğankaya, Şeyhulaş, Gazibey mahallelerimizde asfalt ve beton yol çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu çalışmalarımız sonrasında 2.ihaleyide gerçekleştirecek ve aralıksız olarak mevsim şartlarına göre 2018 ve 2019 yılları içerisinde de asfalt, beton yol ve kaldırım çalışmalarımızı devam ettireceğiz.  Yol konusunda halkımızın istek ve beklentilerini biliyor ve hak veriyorum. İlçemizde 141 mahallemiz ve 2.600 kilometre yolumuz bulunuyor. Her mahallemizde aynı anda çalışma yapmamız mümkün olmuyor. 2.600.000 metre uzunluğunda ki yol ağımızın hepsini aynı anda yapmak imkânsızdır. Biz tüm imkânlarımız ve kaynaklarımızı kullanarak asfalt, beton yol ve kaldırım çalışmalarına seferber olduk. İdari görevlilerimiz ve personellerimiz fedakârca çalışmaktadır.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Kızılırmak mahallesinde başlayan çalışmalar hakkında ise şu bilgileri verdi: “Kızılırmak mahallemizde çalışmaları başlattık. Kaldırım yapılması gereken her yerde kaldırımlar yapacağız.  Kaldırım ve yol seviyesinde ki farklılıklar nedeniyle bozuk olan yollarımızda ise asfalt tamamen kazarak kaldırılıyoruz.  Bunların akabinde ise asfalt çalışmalarına geçecek ve mahallemizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kızılırmak mahallemiz şu anda şantiye alanı gibi oldu. Tüm ekiplerimiz ve iş makinelerimiz ile çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor ve edecek. Ayrıca burada trafiği rahatlatacak çalışmalar planlıyoruz.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.