Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Başkan Şahin “AK Partinin Sahibi Millettir”

Başkan Şahin “17. yılını geride bırakan Ak Parti’nin sahibi millettir” dedi

Başkan Şahin “AK Partinin Sahibi Millettir”
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2018 21:45 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2018 21:47

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “17. yılını geride bırakan Ak Parti’nin sahibi millettir” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, AK Parti’nin Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde millete hizmet için 17 yıldır seferberlik halinde çalıştığını ifade etti.

“MİLLETİMİZ DİZ ÇÖKMEZ”

AK Parti’nin sahibinin millet olduğunu ve millet için çalışmaya devam edeceklerini belirten Şahin, şunları kaydetti:  “Bizler milletimizin iradesine teslim olmuş bir anlayışın sahibiyiz. Türkiye üzerinde oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. 15 Temmuz yaşadığımız son darbe girişimidir. 17-25 Aralık olayları, gezi olayları, darbe girişimlerini hiçbir zaman unutmamalıyız. Tüm bu yaşadıklarımız hizmetlerimizden ve bağımsızlığımıza sahip çıktığımızdan dolayıdır.  O darbe girişimlerine direnen milletimizin şimdi yapılmak istenen ekonomik darbeye de aynı şekilde direnmektedir. 24 Haziran’da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye isteyenler emellerine ulaşamadılar. Şimdi darbelere, seçimlere, operasyonlara rağmen ayakta duran Türkiye’nin bu kez üzerinde oynanan oyun ekonomik operasyonlardır. Türk milleti aziz bir millettir. Dün darbelerin karşısında nasıl dik durduysa bugün de ekonomik darbenin karşısın da öyle dik duracaktır.” “Bizim milletimiz esir edilemez milletimiz diz çökmez” diyen Şahin, AK Parti’nin kuruluşunun 17. yılının devlet ve millet ile tüm mazlumlara hayırlı olmasını diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.