Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

BAŞKAN ŞAHİN: BAFRAMIZIN ROZETİNİ TAŞIYORUM

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara’da yaptığı görüşmeler sırasında Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret etti

BAŞKAN ŞAHİN: BAFRAMIZIN ROZETİNİ TAŞIYORUM
REKLAM ALANI
26 Aralık 2017 16:49

Başkan Şahin Bafra’da ise hem ziyaretler yaptı hem de yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte oldu. Başkan Şahin bu kapsamda taziye ziyaretleri yaptı. Düğün merasimlerine ve cenazelere katıldı.  İlçenin çeşitli yerlerinde yapılan belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan ziyaretlerde ise misafirlerini ağırladı. GÖKDER Başkanı Turgut Demir ve yeni yönetimi ile beraber oldu. 16 Aralık 2017 cumartesi günü 3. Olağan Genel Kurulu sonucu oluşan yeni yönetime başarılar diledi.

Ayrıca kısa adı BAFFAD olan Bafra Amatör Fotoğrafçılar Derneği yönetimi Başkan Şahin’i ziyaret etti. Ziyarete BAFFAD Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Kemal Ünlü, BAFFAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Ünal ve yönetim kurulu üyesi Dr. Zafer Tekin katıldı. Faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Ünlü, Belediye Başkanı Şahin’e Çetinkaya Köprüsü fotoğrafı hediye edildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ankara ziyaretimizde Samsunlu hemşerimiz Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın beyi ziyaret ettik. Kendisine nezaketi, ilgisi ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan GÖKDER ve BAFFAD başkanları ve yöneticileri ile birlikte olduk. Güzel ve başarılı çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. İstişare etme imkânımız oldu. GÖKDER Başkanı Turgut Demir ve BAFFAD Başkanı Ecz. Kemal Ünlü ve yönetim kurulu üyelerimize bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bafra’mız için toplumumuzun her kesimi ile beraber oluyoruz. Göreve geldiğim ilk günden itibaren hiçbir ayırım yapmadan biz büyük bir aileyiz anlayışı ile çalışıyor ve Bafra’mızın rozetini taşıyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.