Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Başkan Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinde

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 milyon aileye yolladığı mektupla başlattığı “Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye” kampanyasına destek vermeye devam ediyor

Başkan Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinde
REKLAM ALANI
28 Mart 2018 22:52

“25 ADET ÇINAR FİDANI”

Başkan Şahin, kampanyanın başladığında 120 dönümlük alanda ağaçlandırma, mesire alanı, hobi bahçeleri projesi çalışmalarını başlatmıştı. Başkan Şahin ikinci adımı da atarak Bafra’nın Mevlana Mahallesi’nde bulunan ve Bafra Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Oyun Parkında fidan dikimi talimatı verdi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri bu alanda Çınar fidanı dikti. 25 Adet büyük çınar fidanlarının dikildiği etkinliğe Bafra Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Hüseyin Ayhan, Peyzaj Mimarı Vural Sarı, Mevlana Mahalle Muhtarı Servet Şengül ve okul idarecileri katıldı.

 

“HER YIL 1.000 FİDAN”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak şunları söyledi: “Bafra Belediyesi olarak daha önce Alparslan Mahallemizde 4.000 m² Sedir Ormanı, İshaklı Mahallemizde 10.000 m²’lik Çam Ormanı oluşturmuştuk. İlçemizde her sene 150.000 adet mevsimlik çiçeklendirme ile bitkilendirme çalışmaları yaptık. Her yıl 1.000 adet fidan diktik. Okul ve Cami bahçelerimizde düzenlemeler yaptık. Alparslan Türkeş Parkı ve Cumhuriyet Meydanımızı tamamen yeniledik, bitkilendirdik. Çamlık Mesire alanı kurduk. Adnan Menderes Parkımızı her yönüyle restore ettik. İlçemizin çeşitli cadde ve sokaklarında fidanlar diktik. Refüj aralarında çiçeklendirmeler yaptık. Yeni parklar kurduk. Kısacası Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in izinde olduk.”

 

“BAFRA’MIZ GÜZELLEŞİYOR”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in 23 milyon ailemize mektup yollayarak başlattığı ‘Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye’ kampanyası çok önemli bir vizyondur. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın izinden gidiyoruz. Tüm çalışmalarımıza ilaveten Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu kampanyaya 120 dönümlük alanda ki çalışmalardan sonra şimdi Mevlana Mahallemizde de fidan dikimi yaptık. Kent Ormanı çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz daha büyük bir alanda ise ikinci kent ormanımızı da yapacağız. Bu çalışmalarımız devam edecek. 15 Yıllık Ak Parti iktidarında tüm dünyada orman alanları azalırken Türkiye’mizde artmıştır. Bu artış 33 milyon hektardır. Bu büyük ve çok önemli bir artıştır. Sadece bu yıl 300 milyon 2007 yılından bugüne kadar ise 2 milyardan fazla fidan toprakla buluşturulmuştur. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Orman ve Su Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, hükümetimiz, Belediyelerimiz, vali ve kaymakamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, tüm kamu ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Bu şekilde nice çorak arazi güzelleşmiş ve orman alanlarımız artmıştır.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.