Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Havza, göç alan ilçe olacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapılan yatırımlarla Havza ilçesinin göç veren değil göç alan bir ilçe haline geleceğine inandığını söyledi.

Havza, göç alan ilçe olacak
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2018 19:17

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Havza ilçesinde yapılacak olan turistik termal tesisin temel atma töreni ve Atatürk’ün Havza’ya gelişinin 99. Yıldönümü resmi kutlama törenlerine katıldı.

“CUMHURİYETİN İLK ADIMLARININ ATILDIĞI ŞEHİR”

Başkan Şahin yaptığı konuşmada tüm Havza ve Samsun halkının 25 Mayıs Atatürk’ün Havza’ya geliş yıldönümünü kutlayarak; “Bu programın hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Samsunumuzun gerçekten potansiyelleri çok fazla.  Işığın yakıldığı şehir.  Cumhuriyetin ilk adımlarının atıldığı şehir. Samsunumuzda tarım, sanayi ve turizmde yeni yeni büyük gelişmeler var. Samsun gerçekten Karadeniz’in Anadolu’ya açılan kapısı ve 17 ilçesi ile beraber büyük bir potansiyele sahip. Havzamız için bu tesisin geç kalmış olduğunu düşünüyorum.Çünkü her zaman biz biliyoruz ki çocukluğumuzdan beri şifa için herkes Havza’ya gelirdi. Bu yatırımın buraya gelmesinde emeği olan belediye başkanımızı da tebrik ediyorum. Havza da diğer ilçelerimiz gibi göç veren bir ilçemiz. Ama inşallah bu termal kaplıcanın, bu tatil köyünün hayata geçmesi ve yakında kurulacak olan organize sanayi bölgemizle beraber inanıyorum ki göç veren değil göç alan bir ilçe haline gelecektir. Bu vesileyle Samsunun gelişmesi ve büyümesine de katkısı olacaktır. Bu yatırımla beraber Havzamız daha da gelişecektir. Bu yatırımı yapan değerli yatırımcımıza da teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Başkan Şahin,  Atatürk’ün Havza’ya gelişinin kutlama programına katıldıktan sonra İlçe Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti ve ardından ilçeyi gezerek vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.