Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

BAŞKAN ŞAHİN CUMHURİYET KUTLAMALARINA DAMGASINI VURDU

Bafra Belediye Başkanlığı ve İlçe Kaymakamlığı’nın birlikte düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları başladı

BAŞKAN ŞAHİN CUMHURİYET KUTLAMALARINA DAMGASINI VURDU
REKLAM ALANI
27 Ekim 2017 20:26

İlk etkinlik Bafra Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet temalı resim sergisi ile başladı. Gençlik Merkezinde ki Atatürk temalı fotoğraf sergisi ile devam etti. Etkinlikler 28.10.2017 cumartesi günü Bafra Yeni Şehir Stadyumunda saat 14.00-15.00 arası Bafra spor – Samsun spor şöhretler karması, Saat 15.00-16.00 arası Bafra spor- Trabzonspor şöhretler karması tarafından oynanacak maçlarla cumhuriyet futbol şöleni devam edecek. Cumhuriyet kutlamaları 29 Ekim Pazar günü resmi törenler sonrasında saat 17.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanından başlayan Bayrak yürüyüşü yapılacak. Yürüyüş Gazipaşa mahallesinde tamamlanacak. Burada geleneksel Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gerçekleştirilecek. Bafra Belediyesi yürüyüş sırasında 2.500 Türk bayrağı dağıtacak. 29 Ekim akşamı ise Bafra Belediyesi’nin destekleriyle Gazipaşa Mahallesi dışında Kapıkaya, Selemelik, Sürmeli ve Asar Mahallelerinde Cumhuriyet bayramı kutlamaları yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin programlar hakkında şunları söyledi: “Biz Cumhuriyeti sonsuza kadar korumaya ve yaşatmaya kararlıyız. Cumhuriyet ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğidir. Cumhuriyetimizin 94.yılı kutlamaları kapsamında ilçe kaymakamlığımız ile koordineli birçok etkinlik düzenlemekteyiz. Bu etkinliklere Bafra Belediyesi olarak her türlü desteği vermekteyiz. Bu bizim asli görevimizdir. Bu bizim inanç ve düşüncemizin gereğidir. Cumhuriyetimiz milletimizin ortak değeridir. Cumhuriyetimizin coşku içinde kutlanması için Bafra olarak hep beraber seferber olduk. Bu coşkunun en yüksek düzeyde gerçekleşmesi için her türlü desteği sağladık. Tüm hemşerilerimi Cumhuriyet bayramı kutlamalarına ve 29 Ekim Günü saat 17.30 yapılacak olan Bayrak yürüyüşüne, Gazipaşa, Selemelik, Kapıkaya, Sürmeli ve Asar Mahallelerimizde yapılacak olan kutlamalara davet ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.