Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BAŞKAN ŞAHİN İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YU ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Bakan Soylu ve Şahin baş başa görüştüler. Bafra için istişarelerde bulundular

BAŞKAN ŞAHİN İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YU ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
22 Aralık 2017 17:40

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaret hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: “İçişleri Bakanımız hemşerimizdir. Terörle çok yoğun bir mücadele etmektedir. Bakanımız bu yoğunluk içinde bizimle görüştü. Bafra’mız için çok olumlu bir görüşme yaptık. Bakanımıza nezaketi, destekleri ve güzel misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Bafralı hemşerilerimize selamlarını yolladı. Bende bunu hemşerilerime selamlarını iletiyorum. Samsunumuz için iki bakanımız vardır. Bunlar Sağlık Bakanımız Dr.Ahmet Demircan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dur. Daha önce Gençlik ve Spor bakanlarımızın görevleri sırasında Samsunumuz, ilçelerimiz ve Bafra’mız çok önemli hizmetler aldı. Şimdi iki bakanımızla yeni ve önemli hizmetler alıyoruz. Bafra’mızda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için yeni hizmet binası yapılacak. Başka önemli hizmetlerde yapılacak. Samsunumuzda ise Şehir Hastanesi kuruluyor. Bunlar çok önemli hizmetlerdir. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bafra’mıza daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında SGK hizmet binası yapımını sağladı. Şimdi ise yeni Hükümet Konağı yapılacak. İlçemiz inşallah eğitim kampüsüne de kavuşacak. Tüm bu çalışmalarımız için Bakanlarımız Dr.Ahmet Demircan, Süleyman Soylu, Samsun milletvekillerimiz ve Bafralı hemşerimiz Samsun milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, açıklamalarını şöyle tamamladı: “Biz Bafra olarak bakanlarımız Dr. Ahmet Demircan, Süleyman Soylu,  Genel Başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun milletvekillerimiz Akif Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı’ya teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz ile birlikte il başkanımız, ilçe başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve hemşerilerimizle uyum, koordine ve istişare içinde çalışıyoruz. Bu güçlü birliktelik her zaman olumlu sonuçlar veriyor. Benim için hemşerilerimize hizmet her şeyden önemlidir. Bu hizmetler hepimizi mutlu ediyor. Bu hizmetler için Samsun ve Bafra ailemize çok teşekkür ediyorum. Samsun Büyükşehir Belediyemiz, Kızılırmak sedde projemiz için ikinci etap ihalesine de çıktı. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.