Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

BAŞKAN ŞAHİN’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2020 20:41 | Son Güncellenme: 15 Temmuz 2020 20:42

 

Bugün, emperyalizmin yarım asırlık projesi olan FETÖ’nün yaptığı hain darbe kalkışmasının yıldönümü 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü olarak idrak ediyoruz.
Tarihi boyunca destanlar yazan, kahramanlıklarıyla dünyaya nam salan Türk Milleti; 15 Temmuz Darbesiyle, şanlı mazisine bir destan daha eklemiştir.
Asker kılığına girerek, kahraman mehmetçiklerimizi töhmet altında bırakmaya çalışan takiyyeci zihniyet, Milli Mücadele zamanında düşman devletlerin yapmadığı ihaneti yaparak milletin imkanlarıyla alınan silahları, tankları yine millete doğrultmuş ve ardından Türkiye’nin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisine dahi bomba atma alçaklığına girişmişlerdir.

15 Temmuz’da liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla ülkücüler de demokrasimizin korunması ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını yitirmemek adına meydanlara çıkmış, darbe girişimine karşı durmuşlardır.
Özellikle de liderimizin öngörüsüyle, uçakların alçak uçuşu sırasında “darbe kalkışması” olduğunu düşünerek hükümet yetkililerine bu konuyu bildirmesi ve daha sonradan tüm kamuoyuna “meşru seçilmiş” olan hükümetin yanında olduğunu bildirmesi de darbe girişiminin seyrini değiştirmiş, Türk Milleti’ni yüreklendirmiştir.

Çünkü liderimiz bu alçak terör örgütüne sadece 15 Temmuz sonrası değil; seneler öncesi 2010 yılında örgütün üstündeki kara bulutları ve şaibeleri işaret ederek “faaliyetlerini durdurma” çağrısı yapması, Ülkücü Hareketin bu terör örgütüne karşı tutumunu en net şekilde ifade etmektedir.
Bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde hakkı korumak için Hakk’a yürüyen tüm şehitlerimizi Bafra Ülkü Ocakları Adına rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize Cenab-ı Allah’tan şifalar diliyorum.

Kemal ŞAHİN

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.