Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Başkan Şahin’den davet

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Hıdırellez Şenlikleri için Bafralı hemşerilerine davette bulundu

Başkan Şahin’den davet
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2017 16:00

Başkan Şahin, her yıl 6 Mayısta kutlanan şenlikler için yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

6 Mayıs ülkemizin her yerinde baharın gelişi olarak kutlanmakta ve çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Baharın gelişini simgeleyen, inanışa göre zorluklarda yardımcı olan Hızır (A.S.)’ın İlyas Peygamber ile buluştuğu gün olan Hıdırıllezi insanlarımız coşku ile karşılamaktadır. Bafra Belediyesi olarak 6 Mayıs cumartesi günü Ali Kale Turistlik Tesisleri Çamlık Mesire Alanında bir program düzenledik. Program saat 14.00–17.00 arasında yapılacak. Program sırasında halk oyunları gösterileri sunulacak, yöresel ikramlarda bulunulacak, çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve müzik olacaktır. Tüm hemşerilerimi bu programa bizzat davet ediyorum. Bafra olarak birlik ve beraberlik içerisinde asırlardır kutlanan Hıdırellez coşkusunu yaşayalım.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamayı şöyle tamamladı: “Baharın gelişi ile yeryüzü yeşillenmekte, insanların enerjisi artmakta, günler uzamakta, tabiat canlanmaktadır. Hıdırellez ile bu güzelliğe başlamaktayız. Bu güzelliği birlik ve beraberliğimiz, bir araya gelişimiz ile taçlandırmak istedik. Her yıl olduğu gibi çeşitli etkinlikler tertip ettik. Bu vesileyle halkımızla beraber olacağız. Her zaman olduğu gibi bir kez daha kucaklaşacağız. Bafra’mızın bir ve beraber olması daima önceliğim olmuştur. Bugüne kadar bu düşünceyi halkımız destekledi. Bir ve beraber olduk. 6 Mayısta da bu birlik ve beraberlik inanıyorum ki zirve yapacaktır. Değerli hemşerilerimi Hıdırellez Şenliklerine saygılarımla davet ediyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.