Dolar 32,5515
Euro 34,8962
Altın 2.426,31
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Başkan Şahin’den Yerinde İnceleme

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapımı devam eden Turizm Enformasyon Ofisi, Bay ve bayan yaşlılar Lokali ile Bilgi ve Teknoloji Evi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeye Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Vatansever, Hüseyin Çamaş, Meclis Üyesi Kemal Şenocak ve daire müdürleri katıldı

Başkan Şahin’den Yerinde İnceleme
REKLAM ALANI
27 Şubat 2018 17:40

542 HEMŞERİMİZİN KURS GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin incelemeleri esnasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “10 yeni proje başlattık. Bir kısmı hizmete girdi. Bir kısmının inşaat ve donanım çalışmaları devam ediyor. Bu projelerimiz 2017 yılı içinde programa alındı ve başlandı. İnşallah tamamı kısa bir süre sonra bitecektir. Cumhuriyet meydanı yenileme çalışmalarımız bitti. Baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Engelli Koordinasyon Merkezimiz açılışa hazır hale getirildi. Engelli ulaşım aracını aldık. Kırsal Kalkınma Merkezimiz tamamlanıyor. Kısa adı BAMEK olan Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursumuzun binası hazırlandı ve ilk kurs kayıtlarımız tamamlandı. Sanat kurslarımız ile bayanlar sağlıklı yaşam etkinliklerimiz ise 542 hemşerimizin kurs görmesiyle devam ediyor. Bir yandan Kent Ormanı projemizde devam ediyor.

 

HERGÜN DAHA İLERİYE

Bugün de Turizm Enformasyon Ofisi, Bay ve bayan yaşlılarımız için hazırladığımız İkinci BaharLokali ile Bilgi ve Teknoloji Evi’nde ki devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah kısa bir süre sonra bu 3 projemiz de insanlarımızın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca bu süreçte 2 yeni temizlik aracını ilçemize kazandırdık. Kızılay Cengiz Baygül Kan Alma Merkezimize yer tahsis ettik. Hayırseverimiz Sayın Cengiz Baygül büyüğümüz ise donanımını sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetimizde çok önemlidir. Kan hayat demektir. Kan can demektir. Girişimleri için Kızılay Bafra Şube Başkanımız Sayın Osman Genç’e teşekkür ederim. Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı ile çok güzel hizmetler gerçekleşiyor. Gerçekleşmeye de devam edecektir.“ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.