Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Şahin’e İstanbul’da sevgi seli

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bir dizi temasta bulunmak için gittiği İstanbul’da Samsunlu hemşerileri ile buluştu, iftar ve sahur programlarına iştirak etti

Başkan Şahin’e İstanbul’da sevgi seli
REKLAM ALANI
4 Haziran 2018 19:34

Başkan Şahin, İstanbul ziyaretinde her yıl İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bafraspor tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programına katıldı. Buradaki programa Bafralı hayırsever iş insanı ve ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı H. Kaya Aşçı, İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete, Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER ) Başkanı ve HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, ASTAŞ JUKİ idari amiri Mehmet Aşçı ile çok sayıda Samsunlu vatandaş katıldı.

Başkan Şahin yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Biz Samsunlular ülkenin ya da dünyanın neresinde olursak olalım güçlü bir hemşerilik bağı ile birbirimize bağlıyız. Gurbetteki hemşerilerimiz bizim için önemli bir güç kaynağı ve ayrılmaz parçamız. Farklı sivil toplum kuruluşları altında toplanan ve hem kentimize hem de hemşerilerimize moral ve güç veren, her konuda destek olmaya gayret eden bu değerli hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Biz de elimizdeki tüm imkânlarla her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ZİYARETLER

Başkan Şahin ve beraberindekiler iftar yemeğinin ardından, İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol ve yönetim kurulunu ziyaret ederek dernek binasında Alaçamlı hemşerileri ile bir araya geldi. Daha sonra  Bağcılar Belediyesinin Bağcılar Meydanında düzenlemiş olduğu Ramazan Etkinliklerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindekiler ramazan sokağında stant açan İstanbul Samsun Salıpazarlılar Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetimini ziyaret ettiler.

 

Burada ise ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlikten söz ettiler. Samsun ve Bölgesi için el ele verilmesi gerektiğini belirttiler. Ramazan sokağında bulunan Ak Parti Bağcılar İnönü Mahallesi İlçe Teşkilatı tanıtım otobüsünü ve ziyaret eden ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalarda başarılar dilediler.

ZEYTİNBURNU SAMSUNLULAR DERNEĞİNDE SAHUR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin daha sonra İstanbul Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneğini ziyaret etti. Burada da büyük ilgi ile karşılanan, dernek genel başkanı Davut Genç, dernek üyeleri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şahin, son olarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Demir, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.