Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

ÜNİVERSİTELİLERE MORAL!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, öğrencilerin her türlü sıkıntıda kapılarını çalabileceklerini söyledi

ÜNİVERSİTELİLERE MORAL!
REKLAM ALANI
21 Nisan 2022 22:20

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, iftar sofralarında ve teravih namazlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün bir ilçede vatandaşlarla birlikte olan Başkan Demir, bu kez de Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı kız öğrenci yurdunda katıldığı iftar yemeğinde üniversiteli öğrenciler ile buluştu. Burada büyük ilgiyle karşılaşan Başkan Demir, yurttaki kız öğrencilerin iftar masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

TEK TEK NOT ALDI
Başkan Mustafa Demir’e Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu eşlik ederek yurt hakkında bilgiler verdi. İftar sonrası öğrencilerin sorularını yanıtlayarak taleplerini de tek tek not alan Başkan Demir, öğrencilerden her türlü sıkıntı ve sorunlarında kapılarını çalmalarını istedi. Kendi öğrencilik yıllarından da anılarını paylaşan Mustafa Demir, öğrencilere “Sizler bizim geleceğimizsiniz” diyerek şunları söyledi:

“Sizleri seviyoruz. Sizler bizim geleceğimiz, istikbalimizsiniz. Bulunduğumuz yeri daha ileriye götürecek olan sizlersiniz. Büyükşehir belediyesi olarak kapımız her zaman açık. Ne zaman bir derdiniz bir sıkıntınız varsa bize ulaşın. Gerek belediyeye gelerek gerek sosyal medyadan bizimle irtibat kurabilirsiniz. Şehirle ilgili varsa eksiklik, bir problem birlikte çözüm bulabiliriz. Biz belki sizin öz anne babanız gibi olamayız ama şunu bilin ki öz anne babaya yakın anne babanızız. Bunu asla unutmayın. Her türlü sıkıntınızda kapımızı çalabilirsiniz.”

Ziyaret sonrası Başkan Demir, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.