Dolar 32,5544
Euro 34,9322
Altın 2.444,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Sandıkçı, sahada!

Samsun’da Canik Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Başkan Sandıkçı, “Gece gündüz demeden sahadayız” dedi

Başkan Sandıkçı, sahada!
REKLAM ALANI
21 Şubat 2021 16:39

Kar yağışının etkili olduğu andan itibaren günün 24 saati durmaksızın çalışarak vatandaşların yaşamlarının olağan bir şekilde devam etmesini sağlayan Canik Belediyesi’nin çalışmaları takdir gördü. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonunda alanda karla mücadele eden mesai arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sandıkçı, Tuzaklı Mahallesi sakinleriyle sohbet etti. Çalışmaları denetleyen Başkan Sandıkçı, “Kar yağışının etkili olduğu andan itibaren mücadelemiz devam ediyor. Her daim işimizin başında görevimizin bilincindeyiz. Çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Kapalı hiç bir yolumuz bulunmamakta. İlçemizin 52 mahallesinde yaşayan insanlarımızın mağduriyet yaşamadan yaşamlarını sürdürmeleri için var gücümüzle gece gündüz çalışarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

24 SAAT ESASINA GÖRE…
İlçede kapalı yolun kalmadığına değinen Sandıkçı, “Arama kurtarma ekibimiz 24 saat esaslı, yardıma ihtiyacı olanların, yolda kalanların yardımına koşuyor. Büyükşehir belediyemizin de destekleriyle ilçemizde ulaşamadığımız yer kalmadı. Bütün yollarımız açık. Bu anlamda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ve ekibine de teşekkür ediyorum. Bir ve beraber oldukça başaramayacağımız hiçbir iş yok. Tüm Canikli vatandaşlarımızla, belediye çalışanlarımızla, büyükşehir belediyemizle el ele verdik ve çok şükür ilçemizde etkisini gösteren kar yağışının ardından başarılı bir çalışma yaptık. İlçemizde yaşam olağan seyrinde devam ediyor” diye konuştu.

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR
Canik Belediyesi’nin karla mücadelede gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Canik Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Genç, Başkan İbrahim Sandıkçı’ya sosyal medyadan teşekkür etti. Genç, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Canik ilçemizde gece gündüz demeden karla mücadele ederek yolları ulaşıma açan Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı’ya ve ekibine, şahsım, muhtarlarım ve köy halkım adına teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.