Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Başkan Süslü’den ‘ÇARŞAMBA ŞEKER’e destek

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Ömer Süslü Şeker-İş Sendikası tarafından şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi ve kapatılmaması için başlatılan imza kampanyasına da destek verdi

Başkan Süslü’den  ‘ÇARŞAMBA ŞEKER’e  destek
REKLAM ALANI
1 Mart 2018 20:25

KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, ilçeleri gezerek esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Başkan Ömer Süslü son olarak Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, Şeker-İş Sendikası tarafından şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi ve kapatılmaması için başlatılan imza kampanyası için Çarşamba Tarihi Köprüsü üzerinde açılan standı ziyaret ederek imza kampanyasına destek verdi.

 

KOOPARATİF HALİNE GETİRİLSİN

Çarşamba Şeker Fabrikası’nın kapatılmamasının Çarşambalıların elinde olduğunu belirten Başkan Ömer Süslü, “Çarşamba birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek fabrikasına sahip çıkarsa bu fabrika kapatılmaz. Dünya üzerinde şeker fabrikaları kooperatifler tarafından idare edilmiştir. Çünkü ekiminden biçimine, satışına kadar ciddi katma değer katan bir metadır. Dünyada en çok satılan ilk 5 ürünün de içerisindedir. Şeker fabrikası Çarşamba için bir değerdir. Bunun kapatılması da Çarşamba’nın geleceğine, Çarşamba’nın çocuklarına yapılmış bir ihanettir. Bunu biz ihanet olarak görüyoruz. Çarşamba Şeker Fabrikası kapatılmasın, kooperatifleştirilsin. Çarşambalıların kurmuş olduğu bir kooperatife devredilsin” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.