Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

BAŞKAN TOGAR’DAN İDDİALI SÖZLER… ‘EN KONFORLUSU TEKKEKÖY’DE!..’

Samsun’da, Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy’ü Samsun’un en konforlu ve huzurlu ilçesi yapmak için çalışıyoruz” dedi

BAŞKAN TOGAR’DAN İDDİALI SÖZLER…  ‘EN KONFORLUSU  TEKKEKÖY’DE!..’
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2023 20:17

Samsun’da, ilçe genelindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizi Samsun’un en konforlu ve huzurlu yaşam alanı yapma yolunda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

TEKKEKÖY

2 MAHALLEYE DAHA BİTÜMLÜ ASFALT
Tekkeköy Belediyesi ilçe genelinde devam eden üstyapı çalışmaları kapsamında vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri adına Başköy ve Kirazlık mahallelerinde bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

TEKKEKÖY

ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ
Yeni haftaya ilk olarak Kirazlık Mahallesi’ndeki çalışmaları ziyaret ederek başlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, mahalle halkı ve çalışanlarla bir araya geldi. İlçeye kazandırılan bisiklet yolunun yanında süren bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarını inceleyen Togar, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek çalışanlara da kolaylıklar diledi.

TEKKEKÖY

‘ULAŞIM AĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ’
Daha sonra Başköy Mahallesi’nde genişletme, zemin sıkılaştırma, altyapı ve malzeme serim çalışmalarını inceleyen Togar, bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarına hazırlanan yolun son durumunu yerinde gördü.

TEKKEKÖY

Başkan Togar, “İlçemizin dört bir yanında tükenmeyen çalışma azmimiz ve Tekkeköy sevdamızla çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizi modern, konforlu yollarla ilmik ilmik işleyerek ulaşım ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Kirazlık ve Başköy Mahallelerimizde de çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi Samsun’un en konforlu ve huzurlu yaşam alanı yapma yolunda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

TEKKEKÖY

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.