Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Başkan Yıldırım’dan BAHATTİN KÖSE’ye… ‘SALAKLIK YAPTI… GÖBEK BÜYÜTSÜN!..’

Yılpor Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Bu namus meselesi. Bahattin Köse, Samsun’da göbek büyütsün” dedi

Başkan Yıldırım’dan  BAHATTİN KÖSE’ye…  ‘SALAKLIK YAPTI… GÖBEK BÜYÜTSÜN!..’
REKLAM ALANI
15 Eylül 2020 15:10

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Bahattin Köse için 1 milyon peşin para verenler oldu. Hekimoğlu istedi vermedim. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandım da. Ben Bahattin için 1.3 milyon Avro’mu yakmaya hazırım dedim. Bahattin’i bir sezon oynatmayacağım, Samsun’da göbek büyütsün” dedi.

‘BAHATTİNCİĞİM, KENDİNE KULÜP BUL’
Yüksel Yıldırım, katıldığı bir TV programda Bahattin Köse hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Oyuncuya Trabzon Hekimoğlu ile birlikte bir kulübün 1 milyon avro nakit para teklifinde bulunduğunu ancak kendisinin bu transfere izin vermediğini belirten Başkan Yıldırım, şunları söyledi:

“Bahattin benim en güvendiğim, en sevdiğim oyuncuların başında geliyordu. Parasının hesaba yattığı zaman ‘Başkanım paramın tamamını yatırmışsınız, ben şimdi Samsunspor’da çok mutlu oynarım’ diye mesaj attı bana. Ben de kendisine, ‘Bahattinciğim sen Samsunspor’da oynama kardeşim. Genel Menajer Mustafa Aztopal ağabeyini ara kendine bir kulüp buldur. Benim ağzımdan söz bir kere çıktı.”

‘1 MİLYON AVROMU YAKARIM!..’
Bahattin Köse için 1 milyon peşin para veren kulüpler olduğunu da ifade eden Yüksel Yıldırım, “Hekimoğlu istedi vermedim. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandımda. Ben Bahattin için 1.3 milyon avromu yakmaya hazırım dedim. Bahattin’i bir sezon oynatmayacağım Samsun’da göbek büyütsün. Kendisi bir yere gitmek istiyorsa benim paramın tamamını getirecek ya da oturmaya devam edecek” dedi.

‘BAHATTİN SALAKLIK YAPTI…’
Taraftarların sosyal medyadan, ‘Başkanım yerli forvet lazım’ mesajlarına da değinen Başkan Yıldırım, “Ben bunları bilmiyor muyum ama Türkiye’de o bölgeye alacak yerli adam bulamıyorum. Bahattin salaklık yaptı. En güvendiğim, en sevdiğim oyuncuların başında geliyordu. Üzülüyorum ama biz dik durmak zorundayız. Samsunspor’a kimse böyle bir şey yapamaz. Ben Bahattin’in yerine alacak adam bulamıyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.