Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAŞKAN YILMAZ: “NE SÖZ VERDİYSEK ARKASINDAYIZ”

BAŞKAN YILMAZ: “NE SÖZ VERDİYSEK ARKASINDAYIZ”
REKLAM ALANI
26 Ekim 2017 15:49

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam’da Batı Yakası Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Karagöl ve derneğe üye muhtarların konuğu oldu. Muhtarlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Yılmaz’a muhtarlar adına teşekkür eden Dernek Başkanı Sait Karagöl,”Biz muhtarlar olarak mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında sizlerin kapısını her zaman çalıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sizler de her zaman muhtarlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyorsunuz. Muhtarlarımıza göstermiş olduğunuz bu yakın ilgi ve alakadan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Samsun’a ve ilçelerine yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARLARIMIZZLA BERABER BAŞARAMAYACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK

Muhtarların çok önemli bir görevi üstlendiğini belirten Başkan Yılmaz ise,”Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan bölgenin sorunlarını öğrenme fırsatı buluyoruz. Özellikle kırsal mahallelerdeki muhtarlarımız o bölgede bizlerin eli ayağı gibiler. Biz bir yandan merkezi geliştirirken bir yandan da kırsala yoğun bir yatırım yapmaktayız. Bu yatırımlarımızdaki amacımız kırsaldaki geri kalmışlığı ortadan kaldırmak. Kırsaldaki yolların iyileştirilmesi, yeni yolların açılması ve ilçelerimizdeki altyapı çalışmalarını önemsiyoruz. Özellikle ilçelerimizde evladiyelik yollar inşa ediyoruz. Ne söz verdiysek arkasında durarak sözlerimizi yerine getirme noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetleri sizlerle birlikte yapıyoruz. Biliyoruz ki birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok” diye konuştu.

Muhtarlar buluşmasına Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Valilik ve Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve bürokratları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ATEŞ ÜSTÜNDE KAYNAYAN GÜĞÜM DUYGULANDIRDI

Ateş üstünde kaynayan güğümün etrafına oturan Başkan Yılmaz, bu görüntünün geçmişi hatırlattığını belirterek duygu dolu anlar da yaşadı. Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz’ın muhtarlar buluşmasıhatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.