Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Başkan Zihni Şahin, BEM-BİR-SEN’de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin BEM-BİR-SEN’i ziyarette bulundu.

Başkan Zihni Şahin, BEM-BİR-SEN’de
REKLAM ALANI
22 Kasım 2018 13:05

‘İşçi hakları artırıldı’

BEM-BİR-SEN’i ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İşçimizin, emekçimizin, memurun hakları sendikalarımız sayesinde da arttı” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek son kongrede yeniden başkanlığa seçilen Nurettin Sever ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

SENDİKALAR ARTIK ÇOK AKTİF
Konuşmasına, sendikanın 5. Olağan Kongresi’nin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek başlayan Başkan Zihni Şahin, “Sendikalarımız iş hayatında çok önemli noktada, çok önemli işlevleri yerine getirmektedir. İşçinin, çalışanın, emekçinin hak arama mücadelesinde sendikalarımız bugün, eskisinden çok daha aktif hale geldiler. Sendikalarımız hak arama mücedelesinde önemli aşama kaydettiler. İşçimizin, emekçimizin, memurun hakları sendikalarımız sayesinde arttı” dedi.

İŞÇİNİN YANINDA BİR BAŞKAN!
BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Nurettin Sever de, “Sayın başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Kendisini işçinin, çalışanın yanında bir başkan olarak gördük, tanıdık, biliyoruz. Sendikamız, çalışanın hak arama mücadelesini kesintisiz sürdürmeye devam etmektedir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.