Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SIKI GÜVENLİK!

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi için tüm kurumlarla eşgüdüm halinde hareket ettiklerini söyledi

SIKI GÜVENLİK!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2022 21:50

2021/2022 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde okul çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri, korona virüsü vakaları ve aşılama çalışmalarının son durumu, metruk binaların tespiti ve yıkımı ile hurda ve atıl araçlarla ilgili yürütülen çalışmaların görüşüldüğü toplantı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi için çocukların ve gençlerin okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzluğun engellenmesi için tüm kurumlarla eşgüdüm halinde hareket ettiklerini ve servis araçlarıyla ilgili denetimlerin de hassasiyetle sürdürüleceğini dile getiren Vali Dağlı, uyuşturucu ve uyuşturucu maddelerin saklanması ve kullanılması noktasında önemli bir sorun teşkil eden metruk binaların yıkımı konusundaki çalışmaların da geleceğin teminatı yavruların korunması anlamında büyük önem arz ettiğini söyledi.

Soğuk hava şartlarının etkisinin sürdüğü bu dönemde kalacak yeri olmayan vatandaşların tespiti yapılarak, barınmalarının sağlanması ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda ilçe kaymakamlara talimatını yineleyen Vali Dağlı, terk edilmiş, hurda, âtıl, buluntu, hasara uğramış ve kullanılamaz hale gelmiş araçların, oluşturdukları görüntü ve çevre kirliliğinin yanı sıra patlama ve yanma riski de taşımaları nedeniyle kamu düzeni ve güvenliğini de tehdit edici bir unsur olduğuna dikkat çekerek, İçişleri Bakanlığı’nın ‘Hurda/Âtıl Araçların Toplatılması’ konulu genelgesi doğrultusunda bu kapsamdaki araçların kaldırılmasıyla ilgili çalışmaların titizlikle takip edilmesini istedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.