Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkan Zihni Şahin’den bir müjde de Alaçamlılar’a

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 6 milyon liralık bir harcama sonrası Alaçam’ın simgesi Geyikkoşan’ı adeta yeniden inşa etti.

Başkan Zihni Şahin’den bir müjde de Alaçamlılar’a
REKLAM ALANI
16 Ocak 2019 20:01

Geyikkoşan, halkın hizmetinde!
Başkan Zihni Şahin, “Bu yatırım bölge turizmini canlandıracak. Hayırlı olsun” dedi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde başlattığı proje ve yatırım hamleleri meyvelerini vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Alaçam İlçesi Geyikkoşan Tesisleri turizmin hizmetine sokulurken bu yatırım, bölge halkı tarafından takdirle karşılandı.

BÖLGE TURİZMİNE HAYIRLI OLSUN
Geyikkoşan Tesisleri için 6 milyon lira harcandığını açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Alaçam ilçemiz önemli bir turizm kentimizdir. Samsunumuzun değerli ve önemli bir ilçesidir. Geyikkoşan bölgemizde önemli bir projeyi hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza, bölge turizmine hayırlı olsun” dedi.

İLÇELER ARASI UYUM VE ANLAYIŞ
Samsun’un her ilçesinde son derece koordineli proje ve yatırımlar yürüttüklerini söyleyen Zihni Şahin, “Birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmalarımız sürüyor. Geyikkoşan Sahil Yolu Projesi’nde de Alaçam Belediye Başkanımız Hadi Uyar Bey ile aynı anlayış ve koordinasyon ile çalıştık. Bu anlayış her zaman şehirlerimiz ve ilçelerimiz için güzel sonuçlar verir. Belediye Başkanımız Hadi Uyar Beye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1 KİLOMETRELİK SAHİL YOLU, SPOR ALANLARI
Geyikkoşan Projesi ile ilgili bilgiler de veren Başkan Şahin, “Bu kapsamda 1 kilometre sahil yolu oluşturduk. Spor alanları ve rekreasyon çalışmaları yaptık. Yaklaşık 5 milyonluk bir yatırım oldu. Ayrıca ilave olarak 1 milyon tutarında güzel bir sosyal alan oluşturarak bölgemize hitap edecek büyüklükte kafetarya – restoran kuruluyor. Bölge, özellikle yaz aylarında insanlarımız için tam bir dinlenme ve piknik alanı haline geldi. Toplam 6 milyon tutarında bir yatırım ile insanlarımıza ve Alaçam ilçemize önemli bir hizmet yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.