Dolar 32,5110
Euro 34,7894
Altın 2.425,06
BİST 9.736,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

BAŞKANIN ‘KAYAK’ KEYFİ!

Samsun’un Ladik İlçesi’ndeki Akdağ Kayak Merkezi, yağan karla yeniden şenlendi. İlçe Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel de ailesiyle birlikte kar keyfi yaşadı

BAŞKANIN ‘KAYAK’ KEYFİ!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2021 15:27

Samsun ve bölgesininin en önemli kış turizm merkezlerinden Ladik İlçesi Akdağ Kayak Merkezi, yağan kar ile birlikte yeniden canlandı. Akdağ Kayak Merkezi’nde, pandemiden dolayı ilgi geçen yıla göre az olsa da kayak severler, eşsiz manzara altında spor, eğlence ve adrenalin keyfi yaşadı.

MİNİK KALPLER GİBİ…
Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel de, yakınlarıyla birlikte hafta sonunu Akdağ Kayak Merkezi’nde geçirdi. Kayak sporuna ilgisi bilinen Başkan Nurhan Yapıcı Özel, uzun süre pistte kayak yaparak formda olduğunu da gösterdi. Başkan Özel, yaşadığı anları, resmi twitter hesabından, “Beyaz örtünün Akdağ ile bütünleştiği pazar gününde, bizlerde minik kalpler gibi heyecan ve mutlulukla karın keyfini kayarak çıkardık” ifadesiyle paylaştı.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR
AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal da Başkan Nurhan Yapıcı Özel’e eşlik etti.

İLÇE MERKEZİNE 7 KİLOMETRE
Samsun şehir merkezine 84, Samsun-Ankara karayoluna 24, ilçe merkezine ise 7 kilometre uzaklıkta olan Akdağ Kayak Merkezi, 1400 metre pist ve 1360 metre telesiyej uzunluğuyla kayak severlerin ilgi odağı. 1500-1770 metre rakım aralığında kayak yapılan merkez, kar yağışının etkili olduğu bu günlerde vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.