Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

BAY BAY MUSTAFA DEMİR

BAY BAY MUSTAFA DEMİR
REKLAM ALANI
21 Eylül 2023 20:15

“Doğruları yüksek sesle söyleme ve haksızlıklara karşı gelme cesaretimiz yoksa!.. Kötülerin dünyaya hakim olmasına şaşırmayacağız…”

Bu ay gelen su faturamız 493 TL’ dir. Önceki ay 463 daha önceki ay daha az. Kısacası her ay düzenli olarak artıyor. Bu faturalar sadece benim için geçerli değil. Vatandaşlarımız sosyal medyada bu yüksek su faturalarını ve haklı isyanlarını dile getiren paylaşımlar yapıyor.

BAY BAY MUSTAFA DEMİR’DEN SU ZULMÜ

Her ay düzenli olarak enflasyon oranına göre yapılan zamlar zulüm boyutuna geldi.  Bu zamlar bay bay Mustafa Demirin çok güzel yaptığı gönül belediyeciliğinin(!)  muhteşem bir icraatıdır. Ama bu zam zulmünün hem bu dünyada hem ahirette mutlaka bir karşılığı vardır. Gerçek gönül insanı Yunus Emre şöyle seslenmişti.

“Zaman hep aktı geçti

Kurudu vakti geçti

Nice han, nice sultan Tahtı bıraktı geçti

Hayat bir pencereydi Her gelen baktı geçti…”

Bence Yunus Emre’ye ses vermelisiniz.

CUMHURBAŞKANIMIZA ŞİKAYET EDİLMELİ

Bay bay Mustafa Demir üniversiteye tramvay hattı yapılması gibi yapmadığı gerçekte Yusuf Ziya Yılmaz ve Zihni Şahin tarafından yapılan hizmete ben yaptım diye sahip çıkmış ve açılış yapmıştı. İçme suyunda ise her ay enflasyona göre zam yapılması sistemini kaldıran ve başta engelli insanlarımız ile vatandaşlarımızın kullandığı suya indirim getiren Zihni Şahin Beyi yüzü kızarmadan ise sürekli eleştirmişti. Belediyenin kasasını teslim ettiği mali hizmetler daire başkanı hırsız çıkmış, şehrimizi hukuk tanımaz bir anlayışla betonlaştırmış, Samsunu bilmeyen onlarca bürokratı transfer etmiş, yaptığı köprü ise açılışı yapılmadan yıkılmış ve Samsun sürekli seller içinde kalmıştı.

Bunlarla yetinmemiş işçi ve memurları sürgün etmiş, toplu sözleşme ile işçilerin kazanılan haklarını vermemişti. Sadece reklam belediyeciliği ile gününü gün etmiş ve çivisi bile çakılmayan hatta Samsun için hiç bir önceliği olmayan projelerle billboard ve totemleri doldurmuştur.

Samsunspor konusuna ise hiç girmeye gerek yok. Göreve geldiğinde Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 1.7 milyar liraydı. Ama ilk günden itibaren sadece 9 ay görev yapmış Zihni Şahin beyin bu borcu yaptığı yalan ve yaygarasını yaymaya çalıştı.

Zihni Şahin’in bu 1.7 milyar borcun içinde döviz kuru üzerinden tramvay projesi için yapılan yatırım nedeniyle o günlerdeki ciddi kur artışı nedeniyle meclisten aldığı kararla yaptığı borç toplam 10 milyon liradır. İftira atacağına şimdi borç kaç liradır önce kendisi bu rakamı açıklasın.

Bay bay Mustafa Demir’in Zihni Şahin kompleksi Bafra’ya da zarar vermiştir. Zihni Şahin beyin başlattığı Bafra otogarının yapımını durdurmuş ve iptal etmiş, bir tarım merkezi olan Bafra’nın toptancı sebze ve meyve hali başlatılmamış ve yok sayılmış, sedde projesine çivi dahi çakılmamış, Bafra Kültür Merkezi projesi de yine yok sayılmıştır. Kısacası hem Samsun hem Bafra ve diğer ilçelerimiz 5 yıl kaybetmiştir.

Samsun halkı CİMER yoluyla bay bay Mustafa Demir’i CUMHURBAŞKANIMIZA ŞİKAYET ederek bir daha aday yapılmamasını sağlamalıdır. Çünkü Samsun partiler üstüdür.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.