Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

MÜSTEHCEN PAYLAŞIMLARI YÜZÜNDEN YARGILANIYOR!

Merve Taşkın ‘müstehcen yayınların yayınlanmasına aracılık etme’ suçundan bir kez daha hakim karşısına çıktı.

MÜSTEHCEN PAYLAŞIMLARI YÜZÜNDEN YARGILANIYOR!
REKLAM ALANI
12 Ocak 2023 20:39

Merve Taşkın müstehcen paylaşımları yüzünden yargılanıyor! Mahkemeye bakın hangi kıyafetle gitti

Daha önce bakirelik itirafıyla gündeme gelen Merve Taşkın, Onlyfans’ta paylaştığı fotoğraflar nedeniyle ‘müstehcen yayınların yayınlanmasına aracılık etme’ suçundan bir kez daha hakim karşısına çıktı. Taşkın hakkında 6 aydan 3 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası isteniyordu.

Duruşmada ilk kez savunma yapan Taşkın mahkemeye de iddialı bir kıyafetle geldi.

Merve Taşkın, İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya avukatı ile birlikte katıldı. Duruşmada ilk kez savunma yapan Taşkın, bir siteye üye olduğunu ve sitenin dolandırıcı olduğunu sonradan öğrendiğini söyledi.

Ekran Alıntısı

“FOTOĞRAF VE VİDEO SATIŞI YAPMADIM”

Siteyi takipçisini arttırmak için sosyal medya gibi kullandığını belirten Taşkın, “Ben bu sitede herhangi bir fotoğraf ya da video satışı yapmadım. Ayrıca dosyaya konu olan ve müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların da müstehcen olduğunu düşünmüyorum” dedi.

a643f6b8f1b62effda919cd3eefd5937

“SADECE İZİN VERDİĞİM KİTLE GÖRÜYORDU”

Kendisi hakkında şikayetçi olan Merve K.’nin ablası ile husumetli olduğunu dile getiren Taşkın, “Beni manipülasyon etmek amacıyla böyle bir şikayette bulunulduğunu düşünüyorum. Çok zor durumda kaldığımı düşünüyorum. Söz konusu sitede paylaşmış olduğum resim ya da videoları sadece izin verdiğim kitle görebiliyordu. Herkese açıklık durumu söz konusu değildi” açıklamasını yaptı.

 

c5e55898762cfe74fcfaf73a85cd00d5

Alınan savunmanın ardından eksik hususların giderilmesine hükmeden mahkeme, duruşmayı erteledi.

1d04e946c75f821fde3efc2f07d18073

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.