Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Türk Kim Kardashian Metisha Schaefer: ‘SAMSUNLUYUM, GURURLUYUM!..’

Türk Kim Kardashian Metisha Schaefer, Samsunlu olduğunu açıkladı ve “Samsunluyum ve gurur duyuyorum bundan” dedi

Türk Kim Kardashian Metisha Schaefer:  ‘SAMSUNLUYUM, GURURLUYUM!..’
REKLAM ALANI
15 Eylül 2020 18:11

Türklerin Kim Kardashian’ı olarak bilinen dünyaca ünlü Türk top model Metisha Schaefer’a Türk dizilerinden teklif yağmaya başladı. Amerika’da Kim Kardashian’ın ikizi olarak gösterilen Metisha sosyal medya üzerinden Türkiye’yi de bol bol tanıtıyor.

GAZETECİLERE SAMİMİ AÇIKLAMALAR
Yalıkavak Tilkicik koyunda bulunan Highligt Otel’de objektiflere takılan top model Metisha Schaefer gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. Her yerde sık sık Türk olduğunu vurgulayan Metisha “Bodrum’da tatilim çok güzel geçiyor. Yoğunlukta biraz uzaklaşıp dinlenmeye çekildim” ifadelerini kullandı.


Metisha yeni projelerinden de bahsederek “Amerika’da bir projem var şu anda Netfix’le. İçeriği hakkında şu anda bilgi veremem. Türkiye’de de birkaç sürpriz projelerim olacak inşallah. Şu anda hem Amerika’da hem de Türkiye’deyim” şeklinde konuştu.

SAMSUNLU KİM KARDASHİAN!
Aslen Samsunlu olan Metisha Schaefer Samsun’u çok sevdiğini belirterek “Samsunluyum ve gurur duyuyorum bundan. Türkiye’ye yerleşmek istiyorum. Türk olduğum için Türkiye’yi çok özledim. Çok uzak kaldım Türkiye’den şu anda bazı imkanlar var, güzel projeler var. Bu projelerin kendi ülkemde olması benim geri dönüş yapmama sebep olabilir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.