Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

BEKO’YA MUHTEŞEM AÇILIŞ!

Samsun’da genç iş insanı Sercan Öztürk’ün sahibi olduğu dünya markası BEKO ürünlerinin satılacağı mağaza, görkemli bir açılış ile hizmete girdi

BEKO’YA MUHTEŞEM AÇILIŞ!
REKLAM ALANI
18 Ekim 2022 15:42

Samsun’un Atakum ilçesi’nde faaliyet gösterecek, bir dünya markası olan BEKO ürünlerinin satılacağı mağaza, görkemli bir törenle faaliyetine başladı.

BAŞKAN DEVECİ AÇILIŞ TÖRENİNDE
Genç iş insanı Sercan Öztürk ile eşi Melike Öztürk tarafından işletilecek olan mağazanın açılış törenine Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Bafra Genç İşadamları Derneği(GİAD) Başkanı Burak Özturan ile eski Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ile çok sayıda iş insanı ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ÖZTÜRK ÇİFTİNİN HEYECANI
Eşi Melike Öztürk ile birlikte davetlileri karşılayan Sercan Öztürk, “Büyük bir heyecan ve şevkle iş yerimizi faaliyete sokuyoruz. Değerli katılımcılara bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Sadece Atakumlulara değil tüm Samsunlular’a dünyanın en önemli beyaz eşya markası olan BEKO ürünlerini her türlü hizmet kalitesiyle sunacağız” dedi.

‘HER YATIRIM İSTİHDAM DEMEKTİR’
Genç çifti yatırımları için kutlayan Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, “İlçemize yapılan her yatırım, açılan her iş yeri, aş, iş, istihdam demektir. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik krize rağmen istihdam oluşturacak bir girişimde bulunan Öztürk çiftine bol kazançlar diliyorum. Atakum, Samsun’a hayırlı olsun” diye konuştu.

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.