Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Belediyeye şok suçlamalar!

Samsun’un ‘O’ belediyesinde ‘evrakta sahtecilik’ yapıldığı iddia edildi.

Belediyeye şok suçlamalar!
REKLAM ALANI
23 Aralık 2016 09:15

Samsun’un ‘O’ belediyesinde ‘evrakta sahtecilik’ yapıldığı iddia edildi.

Samsun’un Kavak Belediyesi’nde evrakta sahtecilik iddiası gündeme geldi. İddiaya göre, Melih Gökçek Parkı işletmesinin ihale ile eski AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya’nın eniştesine verildi.

İHALEYİ ALAN KADINDAN İDDİA

Kavak Belediyesi’nde evrakta sahtecilik iddiası gündeme bomba gibi düşerken, daha önce Beyaz Uçar isimli bir bayanın işlettiği Melih Gökçek Parkının kira kontratının, fes edilmesi ile ilgili el yazısını belediyeden bir görevlinin yazdığı ve imza yerinde de kadına ait olmayan bir imzanın bulunduğu öne sürüldü.  ‘

kavak-1

İMZAYI KİM ATTI’ TARTIŞMASI

Belediye yetkilileri, evrakta yer alan ve sahte olduğu ileri sürülen imzayı, önce işletme ihalesini alan Beyaz Uçar isimli kadının attığını öne sürerken, işletmeci kadının böyle bir imza atmadığını açıklaması sonrası ise, bu sefer evrakta yer alan imzanın Beyaz Uçar isimli kadının eşi İrfan Uçar tarafından atıldığını gündeme getirdi.  Ancak  ihale kanunlarına göre vekalet olmadan işletmecinin yerine imza atılamayacağı ve atılan imzanında geçersiz olacağı biliniyor.

AK PARTİLİ BAŞKANIN ENİŞTESİ

Beyaz Uçar’ın Kavak İlçe Noterliği tarafından  onaylanan imza beyannamesinde yer alan imzanın, Melih Gökçek Parkı’nın kira kontratının fes edilmesi ile ilgili hazırlanan evrakta yer alan imza ile örtüşmediği görülürken, Kavak Belediyesi’nde ise bu konuda evrakta sahtecilik yapıldığı iddiaları gündeme geldi. Kavak Belediyesi’nin Beyaz Uçar’a ait olmayan el yazısı ve imzanın yer aldığı fes evrakını gerekçe göstererek, park ihalesini tekrar yaparak işletmeyi eski AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya’nın eniştesine verdiği ileri sürüldü. kavak-2

SÖZLEŞMEMİZ 2019 YILINA KADAR

Parkın işletmecisi olan Beyaz Uçar’ın eşi İrfan Uçar da yaptığı açıklamada, imzanın kendisine ait olmadığını, eşinin üzerinde bulunan parkın kira kontratının, fes edilmesi ile ilgili bir evraka imza atmadığını açıkladı. Melih Gökçek Parkı işletmesini 2019 yılına kadar ihale ile aldıklarını kaydeden İrfan Uçar şunları söyledi:

‘FUHUŞ YAPIYORLAR’ İFTİRASI!.. ”

Parkın işletmesini eşim aldıktan sonra belediyeden farklı şekillerde baskılar ve iftiralara maruz kaldık. Park 24 saat boyunca güvenlik kamaraları ile takip ediliyor. Burada daha önce güvenlik kamerası yoktu. İhaleyi aldıktan sonra buraya güvenlik kameraları taktırdık.  Parkın içerisine dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmeyeceği şartnamede yazıyordu ancak itirazlarımıza rağmen belediye bu konuda bizi mağdur edecek uygulamalar yaptı. Parkta okey oynatmamıza bile karıştılar. Üzerimizde anlam veremediğimiz bir şekilde baskı oluşturdular. Parka gelen insanları buradan soğutmak ve ayaklarını kesmek için iftiralar attılar. Son olarak 24 saat boyunca izlenen parkta 30 TL karşılığında yanımızda çalışan bayanlara fuhuş yaptırdığımızı iddia ederek bunu ilçede yaydılar. Bu iftiralar neticesinde parkta iş yapamaz hale geldik. Kavak Belediyesi’nden çıkan bu iftiralar nedeniyle hukuki yollara başvurduk. Kişilik haklarımıza, onurumuza,namusumuza iftiralar atıldı. Kavak Belediyesinden bu iftiraları atanlarla hukuki yollardan hesaplaşacağız. Çirkin iftiralar yüzünden insanlar parka gelmemeye başlayınca bizde parkta yer alan işletmemizi kapatmak zorunda kaldık.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.