Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Rızvan Aksoy yönetim anlayışı hakkında açıklamalar yaptı. Aksoy “ Odamıza seçilecek olan arkadaşlarımızla birlikte “ BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ” Oda yönetimimiz ile bu anlayışı ortaya koyacağız. Bu anlayış Bafra için, Bafra’nın geleceği ve Bafra’mızın kazanması için bu gereklidir” dedi

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”
REKLAM ALANI
22 Eylül 2017 15:07

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı ve başkan adayı Rızvan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Modern yönetim anlayışı, başarıya giden yol, ben değil, biz olmaktan geçmektedir. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına ben anlayışı değil, ortak akıl ile oluşan biz anlayışı yerleşecektir. Kurumların, şehirlerin ve ülkelerin gelişimi, ilerlemesi ve başarılı hizmetlerin yapılması ancak bu şekilde mümkündür. Bu anlayış kucaklayıcıdır. Bu yol birlik ve beraberliği sağlayıcı ve devam ettiricidir. Bu anlayış yardımlaşmadır ve hedeflere daha hızlı varmaktır. Ortak akıl ile oluşan her karar daha doğru sonucalar verecektir.” Dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Rızvan Aksoy açıklamalarını şöyle tamamladı “  İlçemizin her sorununu gündeme getirme de ve çözüm merkezleri içerisinde olmakta cesaretli olacağız. Elimizi taşın altına koyacağız. Çünkü Odalar protokol makamları değildir. Sivil toplum kuruluşlarıdır. İlçemizin her kurumu ile koordineli ve istişareli olacağız. Üyelerimizle bilgi paylaşımı yapacağız.  Oda mensuplarımızın problemlerini gündeme taşımada ve çözüm yollarını oluşturmada ise kararlı bir şekilde hareket edeceğiz. Çünkü Odaların gerçek sahipleri oda üyeleridir. Oda üyelerimizin problemlerini çözmek yerine günü geçiştirerek ve bir yerlere şirin gözükmek için oda üyelerimizi yalnız bırakmayacağız ve Bafra için asla yalnız yürümeyeceğiz. Bafra’mızın tüm potansiyelleri ile bir ve beraber olacağız. Bafra için Ben değil biz olacağız. 15-20 kişinin değil 1.400 üyemizin odası olacağız. 200.000 insanımızın kazanımları için birlik ve beraberliğe önem vereceğiz.  Tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışacağız. Hiç kimse ve kurum tek başına başarıya gidemez. Başarıya giden yol, birlikte yürümeyle gerçekleşecektir. “ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.