Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bafra’da protesto

Amerika Birleşik Devletleri’nin(ABD) Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması, Bafra ilçesinde yapılan basın açıklamasıyla protesto edildi

Bafra’da protesto
REKLAM ALANI
8 Aralık 2017 22:11 | Son Güncellenme: 8 Aralık 2017 22:18

ASLA KABUL EDİLEMEZ
Bafra’da Cuma namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından yapılan basın açıklaması ile ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterildi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı basın açıklamasında, “Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir. Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir” dedi.

KUDÜS BİZİM..
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı da, “Kudüs bizim kutsal bölgelerimizden biridir. Donald Trump’ın hukuksuz Kudüs açıklaması kabul edilemez bir açıklamadır. Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından yapılan dua ile basın açıklaması sonra erdi. Eyleme Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.