Dolar 32,5067
Euro 34,8128
Altın 2.490,67
BİST 9.540,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

BİR HASTANE DAHA…

Samsun’un 19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlandı, 21 Haziran’dan itibaren hasta kabulüne başlayacak

BİR HASTANE DAHA…
REKLAM ALANI
16 Haziran 2021 15:26

Yaklaşık 6 bin metre kare alan üzerine inşa edilen yeni 19 Mayıs Devlet Hastanesi 40 yatak kapasiteli. Hastanede diyaliz, ağız ve diş sağlığı üniteleri, ameliyathane ve yoğun bakımın yanı sıra sosyal donatı alanları ile birlikte geniş bir otopark alanı da mevcut.

‘İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN’
21 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni yerine taşınacak olan yeni Devlet Hastanesi’ni ilçeye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, hükümetimize, teşkilatımız üyelerine ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.