Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BİR OSB DE TERME’YE!

Samsun’un Terme Belediye Meclisi, ilçeye kurulacak Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ortak olunması ve karar alabilmesi için Belediye Başkanı Ali Kılıç’a oy birliği ile yetki verdi

BİR OSB DE TERME’YE!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2023 17:08

Samsun’da Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen Terme Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 7 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin açılış konuşmasında Başkan Kılıç, yaşanan 6 Haziran tarihinde gerçekleşen sel felaketi sonrası yapılan çalışmalar ve 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

TERME

‘İLÇEMİZE GEÇMİŞ OLSUN’
Kılıç, “Önceki akşam yaşadığımız sel felaketi nedeniyle zarara uğrayan tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Salıpazarı bölgesine metrekareye yaklaşık 254 kilogram Terme’ye ise yaklaşık 150 kilogram yağmur düştü. Terme ilçesine düşen yağmurdan çok Salıpazarı ve yukarısına düşen yağmurdan etkilendik. Terme Çayı’nın seviyesinin yükselmesi nedeniyle yağmurlama kanallarının geri taşması şehirde sıkıntıya neden oldu. Sel felaketinin ilk saatlerinden itibaren tüm ekiplerimiz, kaymakamlığımız, kolluk kuvvetlerimiz, AFAD, SASKİ ve Büyükşehir ekipleri ile teyakkuz halindeydik. Üstün gayretleri için teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımızca kurulacak komisyon zarar gören vatandaşlarımızın tespitlerini yapacak. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Tekrar geçmiş olsun. Ayrıca 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçları itibari ile ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Terme’nin Türkiye yüzyılı için Cumhurbaşkanımıza verdiği destekle bizleri gururlandırdı” dedi.

TERME

EVCİ VE SAKARLI SINIRINDA
7 gündem maddesinin görüşüldüğü oturumda Evci ve Sakarlı Mahalleleri sınırlarında yer alan 108 hektar alanda yapımı planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) Terme Belediyesi adına ortak olunması ve karar alabilmesi için Belediye Başkanı Ali Kılıç’a oy birliği ile yetki verildi. Oylamanın ardından Başkan Kılıç, “İlçemize istihdam anlamında katkı sağlayacak Karma OSB için bugün yapılan oylamada meclisimiz tarihi bir evet demiştir. Meclisimizin tüm üyelerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.